Hyppää pääsisältöön

Anna Perhon kyselytunti: Väärät vastaukset oikeisiin kysymyksiin

Anna Perhon kyselytunti alkaa Yle TV2:lla torstaina 23.4.
Anna Perhon kyselytunti alkaa Yle TV2:lla torstaina 23.4. olga temonen

Ajankohtaispaneeli Anna Perhon kyselytunti yhdistää ajankohtaiset aiheet ja panelistit Kakkosella torstaisin 23.4. alkaen klo 21.

Anna Perhon kyselytunnissa neljä vahvalla tavalla haavoittuvaa naista – Anna Perho, Olga Temonen, Jenni Kokander ja Suvi West - ottaa kantaa viikon uutisiin hyvinvoivan keskiluokan näkökulmasta. Mukaan pyritään myös saamaan viikoittain vieras, joka edustaisi samaa yhteiskuntaluokkaa ja vastaavalla tavalla laiskanpulleita näkemyksiä.

Mediatyrkkynä pitkään työskennellyt Perho sanoo odottavansa ohjelman alkua innolla.
”Meikkaaja ja stylisti ovat alansa huippuammattilaisia. Ja jotkut panelisteistakin ovat kai ihan ok. Minulla on kuitenkin puheenjohtajana ohjelman final cut -oikeus jos muut alkavat syödä rooliani ohjelmassa. Arvostelijat jätän omaan arvoonsa, he ovat vain kateellisia.”

Näyttelijä-koomikko Jenni Kokander haluaisi puhua ohjelmassa kipeistäkin asioista, purkaa tabuja.
”Minua kiehtoo aikamme vaietuin tragedia - Jenni Haukion yksinäisyys. Ihan jo siksi, että meillä on samat nimet, joten voin puhua myös itsestäni”, Kokander kommentoi.

Olga Temonen haluaa tuoda ohjelmassa esiin hevosten oikeuksia sekä kyseenalaistaa omat oikeutensa turvapaikkaan, sillä hänen naapurissaan asuu tietyn puolueen kannattajia.
”Ottakaa pullaa”, Temonen sanoo, kun keskusteluaihe muuttuu vähänkin vaikeammaksi.

Suvi West on ohjelman kiintiövähemmistöläinen. Siksi muut panelistit suvaitsevat häntä.
”Kiitos”, West sanoo liikuttuneena, kuten kiintiövähemmistöläisten kuuluu.

Ohjelman käsikirjoittaja Jyrki Lehtola on surullinen esimerkki siitä, mitä seuraa, kun isän mediasuhteet kohtaavat pojan itseään koskevat harhaluulot. Lehtola on kirjoittanut yli 20 vuotta eri lehtiin samaa kolumnia, ja Anna Perhon kyselytunnin käsikirjoittamisesta hän toteaakin ilahtuneena: ”Nyt voin toistaa itseäni myös televisiossa”.

Terveisin ja rakkaudella: #APK

Anne Perhon kyselytunti etsii yleisöä kuvauksiin Tampereelle. Ilmoittaudu mukaan!

Kommentit

Yle TV2