Hyppää pääsisältöön

Apina vai Hätä-Miikka suoraan soittarille?

Kumman kappaleen sinä tahdot soittolistalle: Apinan Oi,Isänmaa vai Hätä-Miikan Kuuntele?

Nouseeko soittarille kantaaottavaa Apinaa? // Kuva: Apina/Sami Jämsén

Äänestä sitä kappaletta, jonka tahdot nostaa suoraan YleX:n soittarille. Enemmän ääniä saanut kappale julistetaan lauantaina klo 11–13 YleX Himotuimmissa.

Apina vs. Hätä-Miikka

Apina: Oi, Isänmaa

YleX:n viikon Kellaribändiksi pari vuotta sitten valitun metallia ja räppiä musiikissaan yhdistelevän Apina-yhtyeen esikoisalbumi Infektiko soi YleX:llä nyt Viikon Albumina. Kantaaottava Oi, Isänmaa on epätoivoisen ihmisen viimeinen avunhuuto, ja sen musiikkivideossa muun muuassa poltetaan Suomen lipun kopio.

Hätä-Miikka: Kuuntele

Kuuntele on kolmas sinkku Hätä-Miikan Persaukinen ystäväsi –albumilta ja erilainen verrattuna albumin aikaisempiin sinkkulohkaisuihin. Kuuntele –kappaleessa lauletaan Hätä-Miikan mukaan siitä hetkestä, kun on viimeinen mahdollisuus kertoa entiselle heilalle yhä roihuavista tunteista.

Kumpi ansaitsee mielestäsi paikan YleX:n soittolistalla?