Hyppää pääsisältöön

Romansseja, raivokohtauksia, rantaelämää - Los Angelesin au pairit esittelyssä

Au pairit Los Angelesissa -sarjan ensimmäisessä jaksossa kyynelehditään tietysti lentokentällä. Los Angelesissa alkaakin sitten vauhdikas uppoutuminen vastuun ja vapaa-ajan kiehtovaan pyörteeseen. Uudella kaudella maanantaina 30. maaliskuuta alkaen on luvassa kaikkea itkusta nauruun, ihastumisista raivokohtauksiin. Ja sitten on tietysti vielä Las Vegas.

mira lepistö (pyörä)
mira lepistö (pyörä) Kuva: Yle au pairit

Mira: "En tiedä vieläkään mitä elämältä haluaisin"

Lontoossa au pairina Mira bailasi ja sai potkut. Paluu Suomeen oli nihkeä: ei löytynyt töitä. Miten käy Losissa, kun näyttelijäkurssilla purkautuu kaikki paineet.

LUE Miran esittely

janita palo hyppää
janita palo hyppää Kuva: Yle au pairit

Janita: "Nyt Yolo oikeesti!"

Janita on valloittava sekoitus ujoutta ja rohkeutta. Pikkuveli kuoli mopo-onnettomuudessa vain puoli vuotta ennen Janitan lähtöä au pairiksi, mutta hän oppi veljeltään elämään täysillä.

LUE Janitan esittely

judith portailla
judith portailla Kuva: Yle aupairit

Judith: "Näytän mikä tästä pienestä pakkauksesta tulee!"

Hänen au pair -perheensä äiti omistaa mallitoimiston, ja sarjan kuluessa Daniellan kanssa ystävystynyt Judith pääsee tämän mukana erilaisiin bileisiin ja tapahtumiin – eli elämään amerikkalaista unelmaa: "Come on, nauttikaa elämästä, olkaa iloisia, mieluummin suupielet ylöspäin kuin lattiaan päin", Judith pohtii elämänasennettaan.

LUE Judithin esittely

henna slogan 1
henna slogan 1 Kuva: Yle au pairit

Henna: "Ois siistii kokeilla että menis jutteleen tuntemattomille"

Kiltti ja tunnollinen Henna joutuu opettelemaan oman puolensa pitämistä ja ikävienkin asioiden sanomista ääneen, mikä on jo aiemminkin ollut hänelle haastavaa.

LUE Hennan esittely

KATSO sarja Yle Areenasta:

Lisää au pairien elämästä myös sarjan Facebook-sivulla ja Instagramissa.

Kommentit