Hyppää pääsisältöön

Ylen Uutisvahdille kaksi palkintoa digitaalisen median kilpailussa

Ylen Uutisvahti erilaisissa mobiililaitenäkymissä
Ylen Uutisvahti erilaisissa mobiililaitenäkymissä Kuva: Yle uutisvahti

Uutisvahti palkittiin parhaana kuluttajille suunnattuna palveluna ja parhaana mobiilipalveluna digitaaliseen markkinointiviestintään erikoistuneessa Grand One 2015 -gaalassa.

Tuomariston perustelut: “Tämä palvelu loistaa kaikilla valintakriteereillä. Palvelu on loppukäyttäjälle aidosti hyödyksi muokkautumalla yksilölliseksi käytön perusteella. Tulokset ovat kiistattomat ja omassa luokassaan. Yksi palvelun mielenkiintoisimmista tuloksista on se, että käyttäjärajapinnasta kerätty tieto on muokannut palvelua tuottavan palveluntarjoajan organisaatiorakennetta. Lisäksi palvelu on kaunis, helppokäyttöinen ja monella tapaa hyvin tehty.”

Uutisvahdin valintaa parhaaksi mobiilipalveluksi tuomaristo perusteli seuraavasti: “Vakuuttava palvelu, joka on onnistunut omassa kentässään tekemään todellisen disruption muuttamalla myös tapaa tuottaa uutta sisältöä. Innovatiivinen idea, joka on viety toteutuksessa loppuun saakka alustasta riippumatta. Tarjoaa helppokäyttöisessä paketissa suuren määrän laadukasta sisältöä laajalle kohdeyleisölle, joka on suhteellisen lyhyessä ajassa ottanut palvelun omakseen.”

Tänä vuonna palkintoja jaettiin 15 kategoriassa. Kategoriapalkintojen lisäksi jaettiin Vuoden yritys -palkinto, Grand Prix -palkinto sekä Vuoden asiakas -palkinto. Kaikki voittajat ovat nähtävissä kisan sivustolla.

Voittajat palkittiin Grand One 2015 -gaalassa Ravintola Circuksessa torstaina 26. maaliskuuta. Kilpailu on järjestetty vuodesta 1996 alkaen. Kilpailusta vastaa RE: Media Oy.