Hyppää pääsisältöön

Judith: "Tärkeä asia, että Lee ja Daniella voivat luottaa minuun"

judith blogi 8
Uudet jaksot Yle Areenassa maanantaina! judith blogi 8 Kuva: Yle au pairit

JUDITHIN BLOGI, OSA 8. Judith ehtii jo kaivata aurinkoa. Luottamuksen saavuttaminen vierailta ihmisiltä on aina iso asia.

“Vietämme tämän päivän koko perheen kesken. Daniellan vanhemmat ja hänen sisko perheineen. Lähdemme yhdessä eläintarhaan, Moorparkiin.

Päivä on tänään hieman pilvisempi ja tuulinen. Mietin missä Kalifornian aurinko on, mutta kai sekin tarvitsee välillä vapaapäivän, heh!

Tämä eläintarha ei ole kovin iso. Näen nauravan hyenan ja puuman. 200 vuotta vanhan kilpikonnan, joka on jäänyt leskeksi, vain hetki sitten. Apinat pitävät kovaa mellakkaa, mutta Mason tykkää katsella niitä.

Eläintarhan jälkeen lähdemme kaikki yhdessä syömään paikalliseen amerikkalaiseen ravintolaan nimeltä Melt. Mun mielestä on kiva päästä kokeilemaan uusia makuja ja uusia ruokia täällä ollessani. Syön tosi hyvän kalkkunahampurilaisen.

Daniellan perhe kyselee kovasti minulta Suomesta, ja kerron heille meidän ruokakulttuurista ja musiikista. He kysyvät myös onko minulla ikävä Suomea. Vastaan rehellisesti, että ei ole.

Toki perhettä ja ystäviä on ikävä, mutta ei niin ikävä, että lähtisin kotiin Suomeen.

Yksi asioista, joista olen tykännyt tosi paljon, on englannin kielen käyttö. On ihanaa saada puhua englantia, ja tuntuu että se kehittyy koko ajan vaan paremmaksi ja paremmaksi.

Siitä lähtien olemme kutsuneet jääkaappia nimeltä cooling machine. Perheen mielestä olen hauska ja viihdyttävä.

Totta kai, tulee hetkiä välillä kun on joku sana, jota en ymmärrä, mutta sitten pyydän että he selittävät sen. Ja välillä on vaikea lausua jokin sana. Mutta aina oppii uutta, sehän tässä on parasta :)

Yks ilta täällä en vaan millään muistanut mikä jääkaappi on englanniksi, sehän on fridge, mutta se ei vain jostain syytä tullut mieleeni, niin kehitin oman sanan, cooling machine.

Siitä lähtien olemme kutsuneet jääkaappia nimeltä cooling machine. Perheen mielestä olen hauska ja viihdyttävä.

Ja hoidan työni täällä todella hyvin. Se on mulle tärkeä asia, että Lee ja Daniella voivat luottaa minuun Masonin suhteen. Se että pidän heidän pikkuisesta hyvää huolta, niin että he voivat keskittyä töihinsä.

Aamuisin, jos Mason nukkuu pidempään kuin kuuteen, avaan huoneeni oven ja kuulen kun hän alkaa pitämään ääntä.

Mun viikot vaihtelee täällä. Mulla on välillä aamuja kun minun tarvitsee hoitaa Masonia vasta kymmeneltä. Daniella ja Lee ovat mulle tosi joustavia ja saadan aina sovittua, jos on jokin meno, kuten vaikka kuvauspäivä.

Kamerat tulevat toki meille kotiin myös kuvaamaan meidän arkea.

Illalla Daniella yllättää mut jälleen kerran :) Huomenna on tiedossa unelmien päivä! Olemme menossa Holywoodiin ensimmäistä kertaa! En malta odottaa!

JUDITH

- Au pairit Los Angelesissa -sarjan jaksot julkaistaan maanantaina 30. maaliskuuta - heti kaikki jaksot Yle Areenassa.

LUE Romansseja, raivokohtauksia, rantaelämää - Los Angelesin au pairit esittelyssä.

KATSO Judithin päiväkirjavideo päivästä Hollywoodissa:

Blogin aiemmat osat:

Seuraa au pairien elämää Los Angelesissa Instagramissa ja Facebookissa.