Hyppää pääsisältöön

Au pairit Los Angelesissa -sarjan Judith: Olen säiden puolesta enemmän yhdysvaltalainen kuin suomalainen

Los Angelesissa tosi-tv-sarjan kuvauksissa käynyt Judith Sibelius sanoo, että unelmien toteutumisen lisäksi hänelle on jäänyt päällimmäisenä mieleen tatuoinnin ottaminen Amerikan reissulla.

Judith. // Kuva: YleX

Ylen tosi-tv-ohjelma Au pairit Los Angelesissa -sarjan kaikki jaksot on julkaistu Yle Areenassa. Jos haluat tietää, minkälaisia unelmia 25-vuotias Judith Sibelius, 19-vuotias Janita Palo, 18-vuotias Henna Tolppanen ja 22-vuotias Mira Lepistö pääsevät matkallaan täyttämään, niin suuntaa sarjan Areena-sivulle.

Tytöt ovat olleet jo kuukauden verran Suomessa ja kotiutuminen on sujunut Helsingissä asuvan Judith Sibeliuksen mukaan yllättävän hyvin. Hän on sukua Suomen kansallissäveltäjänä pidetylle Jean Sibeliukselle. Judith Sibelius on kertonut aiemmin olevansa enemmän yhdysvaltalainen kuin suomalainen.

- Ehkä pikemminkin säiden puolesta. Mä rakastan aurinkoa, olla ruskea ja sitä, ettei tarvi aina pukeutua hirveisiin paksuihin takkeihin. Tykkään olla enemmän sortsit, t-paita ja sandaalit päällä, Judith Sibelius kertoo YleX Viikonlopun haastattelussa.

Lisäksi yhdysvaltalainen small talk -kulttuuri oli Sibeliuksen mielestä kivaa.

- Ihmiset on niin rentoja siellä. Small talkia tulee koko ajan. Totuin tosi nopeasti siihen kulttuuriin. Olen ite

Totuin tosi nopeasti siihen kulttuuriin.

niin puhelias, ettei tuntunut yhtään sillai uncomfortable, kun olin siellä, Sibelius sanoo.

Hän oli au pairina losangelesilaisen pariskunnan, Daniellan ja Leen perheessä, jossa on yksivuotias lapsi. Perheen kanssa synkkasi niin hyvin, että suomalais-au pair kuvailee sitä lottovoitoksi.

Sibelius ei suostu paljastamaan YleX Viikonlopun haastatelussa kaikkea, mitä hän pääsi reissullaan tekemään. Hän kehottaa katsomaan sarjan jaksoista, minkälaiset unelmat matkalla toteutuivat. Päällimmäisimpänä kokemuksena hänelle on jäänyt mieleen esimerkiksi tatuoinnin ottaminen Los Angelesissa.

- Mä olen aina ollut tosi iloinen ja rento, mutta mä uskon, että musta on tullut vielä rennompi. Musta

Mun elämänilo on vain kasvanut entistä enemmän.

tuntuu, että mun elämänilo on vain kasvanut entistä enemmän, Sibelius sanoo.

Au pairit Los Angelesissa, ma–ke 30.3. alkaen TV2 kello 19.00.