Hyppää pääsisältöön

Latelan kolmoskaudella rakennetaan peltoautot suosituille koomikoille ja tuunataan bussi uuteen uskoon

Heikki Silvennoinen ja Ville Myllyrinne kisasivat Latela-tallien rakentamilla autoilla.
Heikki Silvennoinen ja Ville Myllyrinne kisasivat Latela-tallien rakentamilla autoilla. Heikki Silvennoinen ja Ville Myllyrinne kisasivat Latela-tallien rakentamilla autoilla. Kuva: Yle Kuvapalvelu latela 3

Lateloilla riittää vauhtia edelleen niin kotona, talleilla kuin radallakin. Uudella kaudella miehet pääsevät rakentamaan kilpa-autot ihailemilleen koomikoille.

Latela palaa toukokuussa ruutuun kolmannella tuotantokaudellaan. Uusissa jaksoissa tallit rakentavat Heikki Silvennoiselle ja Ville Myllyrinteelle peltoautot, joilla tiimit kisaavat toinen toistaan vastaan.

Kuuluisat asiakkaat olivat Latela-miehille iloinen yllätys. Molemmissa talleissa kunnioitetaan ja ihaillaan Silvennoisen ja Myllyrinteen komiikkaa, ja yhteinen huumori miesten välillä löytyykin varsin nopeasti.

Uudella kaudella kisaaminen saa muuten jäädä, sillä voimat pitää yhdistää monella rintamalla. Suurin yhteinen urakka on bussin rakentaminen. Käytetty pitkänlinjan bussi riisutaan ja rakennetaan uuteen kuosiin, eikä tehtävä ole helppo. Vääntäminen vaatii muutakin kuin työkaluja. Hermoja raastava henkien taistelu käydään siitä, millainen bussista tehdään.

Kotirintamalla suurin ja kaunein saavutus on Lateloiden ensimmäinen tallin jäsenen avioliitto, sillä kakkoskaudella lapsen saaneet Late ja Jarona sanovat toisilleen tahdon. Häiden järjestelyssä tosin ei pärjää tallilla opituilla opeilla. Laten ja Jaronan häihin pääsee jo tutustumaan Satuhäät-sarjan jaksossa!

Latela 3 alkaen 11. 5. Yle TV2:ssa maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 19.00 ja kaikki jaksot kerralla Yle Areenassa

Latelan 2. kauden uusinnat Kakkosella ja Areenassa 20.4. alkaen

Latela-tallien miehet yhteiskuvassa
Latela-tallien miehet yhteiskuvassa Kuva: Yle Kuvapalvelu latela 3

Tapaa Latela-miehet American Car Show'ssa pääsiäisenä!

Latelat saapuvat pääsiäiseksi Helsingin Messukeskuksessa järjestettävään American Car Show'hun. Mukana matkassa on uudella kaudella tuunattava bussi kaikessa komeudessaan. Tule katsastamaan bussi ja kuvauttamaan itsesi lateloiden kanssa!

Latela American Car Showssa messualue 7g42 perjantai 3.4. - maanantai 6.4.

Lisää ohjelmasta

Lue myös - yle.fi:stä poimittua