Hyppää pääsisältöön

"Mie jatkan seikkailua! Ja ennen kaikkea itseni löytämistä!"

janitan blogi logo rantakuva
janitan blogi logo rantakuva Kuva: Yle au pairit

Janita kirjoittaa päiväkirjaa ja tallentaa mitä Los Angelesissa tapahtuu. Ensimmäinen kirjoitus tallentui puhelimeen matkalla lentokoneessa. Samalla Janita tekee päiväkirjassaan tarkkoja huomioita ihmisistä - ja itsestään: "Uskotte että olen tosi ihminen tämän kaiken kuoren alla"

janitan blogi 1
janitan blogi 1 Kuva: Yle au pairit

"Oota, mie vaan kaivan ton puhelimen tuolt, niin pääsen lukee, mitä skriibasin lentokoneessa! So, tän mie kirjotin lentokoneessa:

Kirjoitan tän ekan 'päiväkirjan' miu puhelimeen, koska oon nyt lentokoneessa, ja ei oo kirjoitusvälineitä! Eli täs tää tulee!

Siis kuulunko tavallaan minnekään, jos oon kerran kotonani tien päällä?

Eli täs on nyt rehellisesti miu eka pvkirja. Tai siis joo... U get it. Mut siis tästä matkustamisesta mie vaa: Tää täytyy hoitaa ja osata. Mut mie en oikei tiiä, mitä järkee täs on. Matkustettuani useita tunteja koneessa, huomaan silti olevani se sama girl, joka hyppäs koneeseen Helsinki-Vantaan lentokentält.

Siis kuulunko tavallaan minnekään, jos oon kerran kotonani tien päällä? Olen onnellinen. Mikään ei paina. Ei tarvitse huolehtia laskuista tai kaverien hyvinvoinnista... Kun eihän niitä oikein ole.

Tien päällä kokee itsensä helposti hyvin yksinäiseksi! Mutta onneksi olen huomannut että on helppo saada intoa ja iloa ihmisten keskinäisistä jutteluista ja tutustumisista.

Nää kaikki on täyspäisesti mukana hommassa ja tyytyväisenä liikenteessä: Antaa miullekin hyvän syyn hymyillä.

Tien päällä kokee itsensä helposti hyvin yksinäiseksi!

Tietyst aina mukava saada uplifting ihmisiä ympärille. Koska ne osaa viihdyttää siuta ja tietää, mikä siust tuntuu hauskimmalt. Mist sie tykkäät... Etc. Mutta kyllä kai se low-vaihekin iskee jossain vaiheessa. :)

Mutta en anna sen iskeä liian lujaa. Onnex olen hywä torjumaan 'iskuyrityksiä'. Miehet/asiat, joita en halua > Pim Pam Pum Pois päiväjärjestyksestä.

Olen vain onnellinen että lähdin!❤

Muuten tuli mieleen... Se isäntäperheen mamma, Sarah ei ole kauaa mukana kuvioissa alussa, kun lähtee business tripille. Mutta toisaalta olen käsittämättömän onnellinen, että minut suvaitaan jättää hoitamaan Beachia nuoresta iästä ja kokemuksen puutteesta huolimatta! Siitä olen iloinen.

On ihana kirjoittaa pvkirjaa, niin ei jää helposti mtn huomaamatta tai muistamatta. Näin voitte tutustua minuun paremmin ja uskotte ehkä että olen tosi ihminen tämän kaiken kuoren alla. Ja että olen ainakin olemassa!

Elämän eka kerta lentokoneessa: mie näin kuun, pilvet. Taivas näytti kauniilta!❤ Joten mitä muutakaan mie oisin voinu vaatii?

Mietin ehkä eniten sitä, mitä Linda ja Tiina tekee just nyt! Ne on kahestaan, ilman miuta... Jtn niitten ois hyvä mennä tulevana vkl bilettämään!

Enkä oo viel ees päässy rajan toiselle puolelle! Huolehtikaa toisistanne Raksut ❤, mis ikinä oottekaan... Siellä koti-Suomessa ja maailmalla.

Mie jatkan seikkailua! Ja ennen kaikkea itseni löytämistä!

See u loved ones!❤

JANITA

Ps. Huolestuttaa et tuliaiset tallessa koska ne oli suklaat ja salmiakkia! xd:)"

Ok, kiitos, kun luitte ja se oli siinä! :) Kiitos ja kumarrus ja nyt meikä painuu pehkuihin!

Avaa Instagram postaus

Janitan päiväkirja: