Hyppää pääsisältöön

Jakso 26: Medialemmikki

Kontiovaaran uutinen

City-Kuukkelin kidnappaus järkyttää koko maata!

Kuukkeli-kriisipuhelimen linjat varattuja yötä päivää

Suomi toipuu yhä Lasipalatsin katolle pesineen Kalle Kuukkeliksi nimetyn City-Kuukkelin toissaöisestä kidnappauksesta. Valtakunnallinen kriisipuhelin tarjoaa välitöntä keskusteluapua kriisissä oleville ja heidän läheisilleen.

Kriisiapua jo useille viimeisen 48 tunnin aikana antanut 18-vuotias opiskelija Joni kertoo, että ihmisten avuntarve on ollut moninaista: ”Jotkut haluaa vaan puhua, toiset on pyytäny mua matkimaan Kuukkelin kutsuhuutoa. On myös niitä, jotka on halunnu puhua Kuukkelin aiheuttamista negatiivisista tuntemuksista, jotka nyt sitten tämän kidnappauksen myötä ovat alkaneet hävettää.”

Yksi, joka myöntää Kuukkelin herättäneen hänessä kateutta ja joka nyt katuu näitä tuntoja, on tähtitoimittaja Juhani Kontiovaara, joka antaa tälle ilmiölle mielellään kasvot: ”Annan mielelläni ilmiölle myös hunajaisen ääneni ja myskin tuoksuisen olemukseni, jos tarvetta on.”

Bonusklipit: Jännää


Pieleen menneitä

Alla voit kuulla näytteen pieleen menneistä otoksista.

 • Jakso 30: Käsikirjoittaja Kämäsen tapaus

  Käsikirjoittajien huono kohtelu kulminoitui pahoinpitelyyn

  7 Broidii-elokuvan ensi-illassa pahoinpidellään leffan käsikirjoittaja. Neposella on teoria, että Pöystin ja Darjan kinastelu on kuin suoraan romanttisesta komediasta ja väittää heidän välillään olevan täten rakkautta.

 • Jakso 29: Operaatio hana

  Kallion hipsterit kyllästyivät alan miehiin.

  Kalliolaisiin alan miehiin kyllästyneet hipsterit käynnistävät operaation, jolla juopot saadaan houkuteltua Töölöön. Töölöläisten vastaiskun myötä syttyy pienimuotoinen kaupunginosien välinen sota.

 • Jakso 28: Sex#object now

  Teatterikriitikon murhayritys hämmentää Pasilassa.

  Teatterikriitikon murhayritys heittää Pasilan poliisit suomalaisen teatterin hurjaan maailmaan. Pöysti joutuu kilpailemaan näyttelijätyttöystävänsä huomiosta tämän ohjaajan kanssa, jolla on melko hämärät metodit.

 • Jakso 27: Lotto

  Repomies uskoo keksineensä varman tavan voittaa lotossa.

  Tutkiessaan lottovoittajan veljen katoamista Neponen yrittää todistaa muille, että kovalla työllä on enemmän tekemistä menestyksen kanssa kuin onnella. Repomies uskoo taas keksineensä varman tavan voittaa lotossa.