Hyppää pääsisältöön

Korkki kiinni -sarjan Jonni: ”Helpotus, että tipaton vuosi on ohi”

Heidi Ekholm-Talas ja Jonni Talas viettivät koko viime vuoden ilman alkoholia. Tai melkein: Jonni käytti viinakorttinsa poikien formulareissulla Unkarissa, ja Heidi nautti viiniä Ranskan lomalla.

100 päivää logo
100 päivää logo 100 päivää

Heidi ja Jonni ryhtyivät tipattomalle tavoitteenaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Vuoden aluksi he kantoivat viinikaappinsa sisällön kellariin. Poissa silmistä, poissa mielestä, he ajattelivat.

Vuoden mittaan tapahtumayrittäjinä työskentelevä pariskunta havahtui huomaamaan, että alkoholittomat tarjottavat ovat erilaisissa tilaisuuksissa vaatimattomia, sikäli kun niitä on veden lisäksi lainkaan. Omissa juhlissaan he haluavat ottaa huomioon myös ne, jotka eivät syystä tai toisesta halua juoda alkoholia.

Tipattoman vuoden aikana Heidi tuli raskaaksi, ja perheelle syntyy ensi kesänä toinen lapsi. Heidin raittius siis jatkuu edelleen. Jonni sen sijaan on tyytyväinen siitä, että viinaton vuosi on taakse jäänyttä elämää.

- Helpotus, että se on ohi, Jonni nauraa Urheilugaalassa, jossa aikoi juoda sekä ”oikeaa” olutta että ruokaviinit.

100 päivää tulee täyteen huhtikuun 10. päivä. Haasteen yhteenvetävä seuraava suora 100 päivää ilman viinaa -lähetys on vuorossa sunnuntaina 12.4. klo 18.45 Yle TV1:llä.

KATSO 100 päivää ilman viinaa -haasteen neljäs lähetys (29.3.2015) Yle Areenasta:

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

100 päivää