Hyppää pääsisältöön

Jakso 27: Lotto

Kontiovaaran uutinen

Lottovoittaja-extra!

Suomalaisten lottovoittajien surullisimmat kohtalot ja päheimmät muskeliveneet.

Suomalainen mentaliteetti yhdistettynä lottovoittoon ei aina tuota onnellista lopputulosta. Kysykää vaikka Kortteisen kylän Maunolta. Hän oli uusavuton poikamies, joka ei lottovoiton jälkeen uskaltanut mennä kylän ainoaan ravintolaan, koska pelkäsi joutuvansa tarjoamaan muille ja kuoli kotonaan nälkään. Eräs nimettömänä pysyvä lottovoittaja kertookin viettävänsä mieluiten aikaa toisten lottovoittajien kanssa: ”No, eihän meillä hirveästi yhteistä ole, mutta eihän omia sukulaisiakaan saa valita.”

Tähtitoimittaja Juhani Kontiovaara sanoi, ettei luopuisi työpaikastaan vaikka voittaisi lotossa: ”En tietenkään! Nyt puhutaan kuitenkin identiteettini tärkeimmästä rakennuspalasta. Tosin, jos voittaisin, en myöskään suostuisi palkanalennuksiin. Päinvastoin, se että polttaisin vielä miljonäärinä naamaani aamutelevisiossa pitäisi mielestäni huomioida vähintäänkin tuntuvalla bonarilla.”

Bonusklippi: Jännää


Pieleen menneitä

Alla voit kuulla näytteen pieleen menneistä otoksista.

 • Jakso 30: Käsikirjoittaja Kämäsen tapaus

  Käsikirjoittajien huono kohtelu kulminoitui pahoinpitelyyn

  7 Broidii-elokuvan ensi-illassa pahoinpidellään leffan käsikirjoittaja. Neposella on teoria, että Pöystin ja Darjan kinastelu on kuin suoraan romanttisesta komediasta ja väittää heidän välillään olevan täten rakkautta.

 • Jakso 29: Operaatio hana

  Kallion hipsterit kyllästyivät alan miehiin.

  Kalliolaisiin alan miehiin kyllästyneet hipsterit käynnistävät operaation, jolla juopot saadaan houkuteltua Töölöön. Töölöläisten vastaiskun myötä syttyy pienimuotoinen kaupunginosien välinen sota.

 • Jakso 28: Sex#object now

  Teatterikriitikon murhayritys hämmentää Pasilassa.

  Teatterikriitikon murhayritys heittää Pasilan poliisit suomalaisen teatterin hurjaan maailmaan. Pöysti joutuu kilpailemaan näyttelijätyttöystävänsä huomiosta tämän ohjaajan kanssa, jolla on melko hämärät metodit.

 • Jakso 27: Lotto

  Repomies uskoo keksineensä varman tavan voittaa lotossa.

  Tutkiessaan lottovoittajan veljen katoamista Neponen yrittää todistaa muille, että kovalla työllä on enemmän tekemistä menestyksen kanssa kuin onnella. Repomies uskoo taas keksineensä varman tavan voittaa lotossa.