Hyppää pääsisältöön

3DMAX osallistuu ESL Pro Leaguen finaaleihin viikonloppuna

3DMAX-joukkue voitti Lantrekien CS:GO-turnauksen
3DMAX CS:GO: disturbed - KHRN - natu - xartE - stonde 3DMAX-joukkue voitti Lantrekien CS:GO-turnauksen Kuva: Yle / Jussi Jääskeläinen lantrek

Suomalainen Counter-Strike: Global Offensive -joukkue 3DMAX osallistuu Saksassa järjestettäviin ESL Pro League Winter 15 -liigan finaaleihin. Kahdeksan joukkueen finaaleissa taistellaan 50 000 dollarin palkintopotista 10.-12. huhtikuuta.

Turnaukseen ei osallistu tämän hetken ykkösjoukkue Fnatic tai Aleksi "allu" Jallin edustama Ninjas in Pyjamas. Sen sijaan turnaukseen osallistuu huippujoukkueista esimerkiksi ranskalainen Team EnVyUs, puolalainen Virtus.Pro, tanskalainen Team SoloMid sekä 3DMAX.

Suomalaisviisikko on sijoitettu lohkovaiheessa lohkoon B yhdessä tanskalaisen Copenhagen Wolvesin ja ranskalaisten EnVyUs- ja Titan-joukkueiden kanssa. A-lohkossa puolestaan kilpailevat tanskalaiset Team SoloMid ja Team Dignitas, ukrainalainen Natus Vincere sekä Virtus.Pro.

Lohko A:

  • Natus Vincere (Ukraina)
  • Virtus.Pro (Puola)
  • Team Dignitas (Tanska)
  • Team SoloMid (Tanska)

Lohko B:

  • 3DMAX (Suomi)
  • Team EnVyUs (Ranska)
  • Titan (Ranska)
  • Copenhagen Wolves (Tanska)

Turnaus alkaa perjantaina kello 11.00 A-lohkon otteluilla. 3DMAX pääsee pelivuoroon perjantai-iltapäivällä kello 14.45. Avausottelussa suomalaiset kohtaavat Titan-joukkueen.

Lohkovaihe pelataan perjantaina ja lauantaina. Neljä joukkueista jatkaa sunnuntaina pelattaviin pudotuspeleihin. Turnauksen kaikki ottelut pelataan paras kolmesta -sarjoina.

Turnauksessa on jaossa 50 000 dollaria. Voittajalle potista menee 15 000 dollaria, kun taas toiseksi tullut tienaa 7 000 dollaria. Jokainen joukkue saa osallistumisesta vähintään 1 000 dollarin korvauksen sekä 2 000 dollaria matkakuluihin.

3DMAX saapuu turnaukseen allaan jaettu 7.-8. sija pääsiäisenä pelatusta Copenhagen Games 2015 -tapahtumasta. Tanskassa joukkue hävisi Flipsid3 Tacticsille ja Copenhagen Wolvesille, joista jälkimmäisen 3DMAX saattaa kohdata lohkovaiheessa.

Lisätiedot: ESL