Hyppää pääsisältöön

Yle Shop -verkkokauppa sulkeutuu toukokuussa

Yle on päättänyt uudistaa ohjelmiin liittyvien tuotteiden vähittäismyynnin ja jakelun.

Jatkossa Yle-tuotteiden myynnin hoitavat yhtiön ulkopuoliset yhteistyökumppaniyhtiöt. Muutoksen yhteydessä verkkokauppa Yle Shop päättää toimintansa. Päättymisen syitä ovat mm. tallenteiden myynnin lasku ja pyrkimys keskittyä uudenlaiseen tapaan toteuttaa ohjelmiin liittyviä tuotteita.

Yle suunnittelee ja valmistuttaa jatkossakin Ylen ohjelmiin liittyviä oheis- ja fanituotteita sekä yhtiön brändituotteita. Tavoitteena on keskittyä tiettyjen Ylen tunnettujen ohjelmiin liittyvien tuotteiden kehittämiseen ja myyntiin yhteistyökumppanin kanssa.

Verkossa Yle Shop on avoinna viimeisen kerran 5.5.2015. Toiminnan päättymisellä ei ole henkilövaikutuksia.

Yle Shop on ollut vuosien ajan Ylen äänitteiden, videoiden ja ohjelmatuotteiden myyntikanava kuluttajille. 1990-luvulla Ylellä oli Yle Shop-myymälät Helsingin Pasilassa ja Tampereen Tohlopissa. 2000-luvun puolivälistä Ylen tuotteiden myynti on ollut Ylen verkkokaupassa.

Lisätiedot
Tuija Snellman, päällikkö, Yle Myynti, puh. 040 830 7022

Kommentit