Hyppää pääsisältöön

Game of Thronesin uuden kauden neljä ensimmäistä jaksoa vuoti nettiin

HBO esittää Game of Thronesin viidennen kauden avausjakson 13.4. kello 4:00 Suomen aikaa. Uuden kauden neljä ensimmäistä jaksoa on kuitenkin jo voitu ladata laittomasti netistä.

Hetket ovat käsillä. Tämä alkaa aivan pian.

Supersuosituin Game of Thronesin tuottaja Greg Spence ilmoitti huhtikuun alussa olevansa huolissaan siitä, että sarjan viidennen kauden jaksoja leviäisi nettiin ennen sen virallista aloituspäivää.

Spencen pelko on käynyt toteen, muun muassa verkkolehti Mashable kertoo.

Neljä ensimmäistä viidennen tuotantokauden jaksoa oli Mashablen mukaan laittomasti ladattavissa eri Torrent-sivuilla lauantai-iltana Pohjois-Amerikan aikaa.

Nettiin vuotanut materiaali on ilmeisesti peräisin yhdeltä niistä kriitikoista, jotka ovat saaneet jaksot käsiinsä ennen viidennen kauden virallista aloituspäivää. Vuotaneiden jaksojen kuvanlaatu ei Mashablen mukaan vastaa sarjan tavallista kuvanlaatua.

Game of Thrones joutui piratismin uhriksi viimeksi viime tammikuussa, jolloin viidennen kauden elokuvateattereissa esitetty traileri levisi nettiin, kun joku oli nauhoittanut sen älypuhelimellaan ja ladannut sen netin videopalveluihin.

Game of Thones on Entertainment Weeklyn mukaan maailman eniten laittomasti ladattu tv-sarja.

Lue myös:

Fantasiasarja Game of Thronesin viides kausi lähestyy: katso ennakkoon julkaistut kohtaukset

Päättyykö Game of Thrones -sarja sittenkään vuonna 2017? – HBO:n ohjelmapäällikkö: Ei välttämättä

Seuraavaa kautta odotellessa – katso Game of Thronesin neljännen kauden mokakooste