Hyppää pääsisältöön

Mirel Wagner ensimmäisenä suomalaislaulajana brittisarjaan

Laulaja-lauluntekijä pääsee samaan tv-ohjelmaan maailmantähtien kanssa.

Mirel Wagner // Kuva: https://www.subpop.com/artists/mirel_wagner/press

Suosittu musiikkiohjelma Later...with Jools Holland saa vieraan Suomesta, kertoo BBC. Ohjelmassa esiintyy laulaja-lauluntekijä Mirel Wagner. Esiintyminen juontaja Jools Hollandin ohjelmassa on iso saavutus, sillä siinä ovat 1990-luvulta lähtien vierailleet lukuisat maailman isoimmista tähdistä.

Mirel Wagerin kanssa samassa puolen tunnin tv-ohjelmassa ovat mukana muun muassa räppäri Kendrick Lamar, Mumford & Sons sekä Oasiksesta tuttu Noel Gallagher.

Ohjelma lähetetään BBC Two -kanavalla Isossa-Britanniassa tiistaina 21. huhtikuuta kello 22. Later...with Jools Hollandissa on nähty aiemmin suomalaisesiintyjiä, mutta ei yhtäkään laulajaa. BBC:n musiikkohjelmassa ovat aiemmin esiintyneet haitaristi-multi-instrumentalisti Kimmo Pohjonen vuonna 2000 sekä neljän hengen huuliharppuyhtye Sväng vuonna 2008.

Mirel Wagner julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2011. Elokuussa 2014 häneltä julkaistiin When The Cellar Children See The Light Of Day -albumi. Wagnerilla on sopimusy yhdysvaltalaisen Sub Pop -levy-yhtiön kanssa.

Mirel Wagnerin tv-esiintymisestä kertoi ensimmäisenä Rumba.

Lue myös:

Suomalaista musiikkihistoriaa tehnyt Mirel Wagner: Todella hieno tunnustus

Mirel Wagnerille arvostettu musiikkipalkinto ensimmäisenä suomalaisena