Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Waves Of The Echo

Pitkäaikaisia ystävyksiä yhdisti rakkaus brittirokkiin, joten he perustivat Waves Of The Echon. Debyyttialbumi Fading Daylight, Bright Nights ilmestyy kesäkuun 6. päivä ja se esittelee yhtyeen elektrosta, shoegazingista ja indie pop housesta vaikutteita saanutta musiikkiaan. Ensimmäinen maistiainen albumilta on kauniin haikea Forever.

Waves Of The Echo

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: indiepop

Kokoonpano:

Rände Rännäli: Vox
Tomi Meriläinen: Guitars, Synths
Simo Kapiainen: Guitars
Markus Lintunen: Drums
Janne Nissilä: Bass

YleX kommentoi:

Tykkäämme:

Mahtipontista, itsevarmaa ja valmista soundia, joka kietoo kuulijan niin tiukkaan oteeseen, ettei siitä hetkeen pyristellä irti. Heleät kitarat ja laulun kaiut luovat vastustamattoman kauniin tunnelman. Vaikka Waves Of The Echon vaikutteet ovat vahvasti brittiläisessa indierockissa, he ovat löytäneet vahvan oman tyylin. Siinä yhdistyy White Liesin mahtipontisuus, Editorsin tyylikkyys ja pohjoismainen melankolia.

Odotamme:

Jos debyyttialbumin muu materiaali on näin vahvaa ja livemeininki on kohdallaan, Waves Of The Echolla on kaikki eväät puskea musiikkiaan Suomen rajojen ulkopuolelle ja valloittaa musiikinrakastajien sydämet.