Hyppää pääsisältöön

Jakso 28: Sex#object now

Kontiovaaran uutinen

Ohjaaja Jevgeni Privilenko tarttuu seuraavaksi Tsehovin Kirsikkapuistoon – sijoittaa sen avaruuteen

Kirsikkapuiston sovitus kulkee toistaiseksi työnimellä Space Flavored Cherry Popsicle.

Ukrainalainen ohjaajanero Jevgeni Privilenko tunnetaan provosoivista näytelmistään SEX#OBJECT NOW, VANJA-ENO, KISSA JA KOIRA sekä THE CHILDREN ARE SUFFE-RING-RING-RING, WHY DON ́T YOU GIVE ME A CALL, joka heijasteli huostaanotettujen imppaajalasten arkea aktiivista seuraelämää viettävien city- sinkkujen elämään.

Seuraavaksi Privilenko ottaa käsittelyyn Tsehovin Kirsikkapuiston, jonka hän aikoo sijoittaa ulkoavaruuteen. Kun toimittaja kysyi syytä yllättävälle lokaatiolle, Privilenko kieltäytyi vastaamasta vedoten taiteen tehtävään esittää kysymyksiä, ei vastauksia. Kun toimittaja totesi, että uskoisi Tsehovin pyörivän haudassaan jos kuulisi Privilenkon ottamista taiteellisista vapauksista, Privilenko muistutti, että haudassaan pyörivä Tsehov esiintyy jokaisessa Tsehov-sovituksessa. Roolissa on nähty joka kerta Kansallisteatterin iki-ihana Heikki Nousiainen.

Bonusklippi: Jännää


Pieleen menneitä

Alla voit kuulla näytteen pieleen menneistä otoksista.

 • Jakso 30: Käsikirjoittaja Kämäsen tapaus

  Käsikirjoittajien huono kohtelu kulminoitui pahoinpitelyyn

  7 Broidii-elokuvan ensi-illassa pahoinpidellään leffan käsikirjoittaja. Neposella on teoria, että Pöystin ja Darjan kinastelu on kuin suoraan romanttisesta komediasta ja väittää heidän välillään olevan täten rakkautta.

 • Jakso 29: Operaatio hana

  Kallion hipsterit kyllästyivät alan miehiin.

  Kalliolaisiin alan miehiin kyllästyneet hipsterit käynnistävät operaation, jolla juopot saadaan houkuteltua Töölöön. Töölöläisten vastaiskun myötä syttyy pienimuotoinen kaupunginosien välinen sota.

 • Jakso 28: Sex#object now

  Teatterikriitikon murhayritys hämmentää Pasilassa.

  Teatterikriitikon murhayritys heittää Pasilan poliisit suomalaisen teatterin hurjaan maailmaan. Pöysti joutuu kilpailemaan näyttelijätyttöystävänsä huomiosta tämän ohjaajan kanssa, jolla on melko hämärät metodit.

 • Jakso 27: Lotto

  Repomies uskoo keksineensä varman tavan voittaa lotossa.

  Tutkiessaan lottovoittajan veljen katoamista Neponen yrittää todistaa muille, että kovalla työllä on enemmän tekemistä menestyksen kanssa kuin onnella. Repomies uskoo taas keksineensä varman tavan voittaa lotossa.