Hyppää pääsisältöön

Mitä kuuluu nyt Losin au paireille? - Janita poliisikouluun, Henna muuttaa, Mira unelmoi Losista, Judith haluaa lavoille

kaikki 4 portailla
kaikki 4 portailla Kuva: Yle/Kim Sharon au pairit

Au pairit ovat palanneet kotiin Suomeen. Los Angeles jätti ikuisen jäljen - kokemuksia joita Janita, Henna, Mira ja Judith pohtivat nyt Suomessa. Sarjan kaikki jaksot nähtävissä Yle Areenassa.

janita palo hyppää
janita palo hyppää Kuva: Yle au pairit

Janita aikoo pyrkiä poliisikouluun

Mitä teet nyt?
Teen juuri nyt... Oota mitähän mie teen. Nukun? Ootan sitä että saisin opiskelupaikan ja saisin muuttaa erilleen vanhemmist, jhkn uuteen kaupunkiin. Perusmeininki mikä oli ennen jenkkejäkin jo.

Millaisia suunnitelmia lähiaikoina?
Aattelin ehkä poliisiks hakee ja ryhtyy duunaa sillä saralla. Vois kehittää lihaksia sitä varten.

Missä olet parin vuoden päästä?
Kahden vuoden päästä näen itteni samanlaisena ku nyt - mutta ehkä vähän kehittyneempänä.

Mitä teet viiden vuoden päästä?
Viiden vuoden päästä... liian pitkä aika - oikeesti en oo aatellu sinne asti!

Ja äiti on tykänny kovasti.― Janita

Miltä tuntui katsoa sarjaa?
Itsensä katsominen sarjasta on ollut ihan mielenkiintoista, en oo tv:sta kattonu kertaakaan. Ehkä välillä jotkut leikkaukset ärsyttäny mutta muuten ihan ok. Se on vaan hassua nähä mitä kertoja kertoo ja sit miten ite näki ne asiat/tapahtumat, niin ne voi olla vähän eri tarinat.

Millaista palautetta olet saanut?
Henkilökohtaista palautetta on tullut tosi hyvää, et ihmiset on tykänny ja tullut kehuu, varsinkin kaikki ne, jotka tuntee miut! Ja äiti on tykänny kovasti.

Mutta sit ulkopuolisilta tullut ehkä vähän sitä kateellista/ärsyyntynyttä palautetta. Eihän sille mtn voi. Iskä ei oo seurannu niin kovin ku muut = vähän samalla tavalla vilkuillu ku mie ite. Jotkut sukulaiset ei oo voinu kattoo jaksoi loppuun ku on melkein kuollu nauruu. Mutta muuten ihan hyvin ne on nauranu ja tykänny. Ollut henges mukana ja seurannu ahkerasti.

mira lepistö (skeitti)
mira lepistö (skeitti) Kuva: Yle au pairit

Mira kerää rahaa opiskeluun – Los Angelesissa

Mitä teet nyt?
Tällä hetkellä oon myyntitöissä, mukavaa kun arki on alkanu tasaantumaan.

Millaisia suunnitelmia lähiaikoina?
Suunnitelmissa on nyt tehdä töitä ja säästää rahaa, ens vuoden puolella vois katsoa että mikä tilanne on jos sitä alkaisi hakemaan koulupaikkaa Los Angelesista.

Ihmiset on ottanut muhun yhteyttä, ja se on tosi mukavaa.― MIra

Missä näet itsesi kahden vuoden päästä?
Jos kahden vuoden päästä olisi Losissa niin olisin erittäin tyytyväinen. Nykyään ei enää haittaa vaikka jäisikin vain Suomeen, mutta jos mahdollisuus on lähteä pariksi vuodeksi takaisin Losiin niin totta kai otan siitä kiinni.

Mitä teet viiden vuoden päästä?
En oikeastaan osaa sanoo missä nään itteni viiden vuoden päästä, katsotaan nyt pari vuotta ekaksi.

Miltä tuntui katsoa sarjaa?
Helpompi oli katsoa itseään tällä kertaa. Eka kausi oli aika outoa, mutta nyt se oli jo aika tuttua.

Millaista palautetta olet saanut?
Aika lailla kaikki negatiivinen palaute laitetaan nimettömästi ja positiivinen tulee ihan suoraa henkilöltä. Ihmiset on ottanut muhun yhteyttä, ja se on tosi mukavaa. Iskä ei ole katsonut edes ekaa kautta... äiti katselee kyllä. Kavereilta tulee aika suoraa palautetta - mutta hyvä niin!

henna tolppanen
henna tolppanen Kuva: Yle au pairit

Henna muuttaa kotoa siskon kanssa vappuna

Mitä teet juuri nyt? Millaisia suunnitelmia lähiaikoina?
Olen tällä hetkellä opiskelemassa merkonomiksi kauppiksessa - ja olen muuttamassa vappuna omilleni siskoni Millan kanssa, etsiskelen myös töitä koulun ohelle.

Missä näet itsesi kahden vuoden päästä?
Toivottavasti olen valmistunut kahden vuoden päästä - ja saanut töitä!

Yllättävän vähän järkytyin oman naaman katsomisesta.― Henna

Mitä teet viiden vuoden päästä?
Toivottavati mulla on työ josta tykkään ja opiskelisin lisää. En vaan vielä tiedä mitä ja missä.

Miltä tuntui katsoa sarjaa?
Katsottiin Millan kanssa heti kuudelta aamulla kaikki jaksot Areenasta, se oli jotenkin tosi jännä ja hassu fiilis, että toisetkin oikeesti näkee palan siitä mitä kaikkea Losissa koin! Yllättävän vähän järkytyin oman naaman katsomisesta… mutta en katsoisi niitä vielä uudestaan vähään aikaan… haha!

Millaista palautetta olet saanut?
Oon saanut yllättävän hyvää palautetta, välillä on tuntunut ihan uskomattomalta miten ihania viestejä ihmiset on mulle laittanut ohjelman perusteella. Perhe suhtautui tosi hyvin ja olivat kuulemma ylpeitä musta, ja oon siitä tosi iloinen. Mummi taas kiinnitti huomiota mun kielenkäyttöön joissain kohdissa... ei sais kiroilla! :D

judith fillari
judith fillari Kuva: Yle/Kim Sharon au pairit

Judith tekee juontokeikkoja Suomessa

Mitä teet nyt?
Tällä hetkellä teen oman ammattini töitä, kosmetologina sekä kosmetiikkamyyjänä samassa työpaikassa missä olin ennen Losiin lähtöä. Minua on pyydetty esiintymään ja tekemään juontokeikkoja kesällä. Olen viettänyt paljon aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Millaisia suunnitelmia lähiaikoina?
Haluan esiintyä lisää ja tulen tekemään sen eteen paljon töitä. Olen tehnyt paljon tv-avustajan keikkoja ja nautin niistä kovasti. Viihdyn tämänhetkisessä työpaikassani oikein hyvin, mutta kaipaan lisää haasteita elämääni. Haluan myös alkaa pitämään lifestyle-blogia, sillä sain inspiraatiota kirjoittamiseen :)

Halusin jakaa ihmisille sen että unelmat on mahdollista toteuttaa.― Judith

Missä näet itsesi kahden vuoden päästä?
Mä elän niin hetkessä, että on vaikea sanoa missä näen itseni kahden vuoden kuluttua. Toivon, että olen saanut elämääni uusia mahdollisuukia esiintyä, tehdä omaa musiikkia, tuottaa ihmisille iloa ja mahtavia uusia kokemuksia.

Missä olet viiden vuoden päästä?
Viiden vuoden päästä tuntuu kovin pitkältä ajalta. Toivon, että olen saanut elämääni uusia kokemuksia ja saanut mahdollisuuden esiintyä lisää. Jos Los Angeles on mun paikka silloin, olen toivottavasti siellä. Mä en turhaan stressaa elämästä, sillä uskon siihen, että kaikki tapahtuu jostakin syystä.

Miltä tuntui katsoa sarjaa?
Mulla ei ollut kertaakaan vaikeaa katsoa itseäni telkkarista. Olin oma itseni, halusin jakaa ihmisille mun onnellisuutta ja sen että unelmat on mahdollista toteuttaa.

Millaista palautetta olet saanut?
Mä olen saanut ihmisiltä tosi ihanaa palautetta. Ihmiset ovat laittaneet mulle viestiä, että maailmaa kaipaa sinun kaltaisia ihmisiä. Positiivisuuden sanansaattajia. Olen ollut niin otettu siitä, että minusta halutaan tehdä lehtihaastatteluja ja että mun elämäntarinaa halutaan jakaa, se lämmittää mun mieltä tosi paljon.

Mun perhe, suku ja ystävät ovat ylpeitä siitä mitä olen ruudussakin. He sanovat että mussa on hehku, joka haluaa antaa muille ihmisille iloa ja onnea.

KATSO kaikki jaksot Yle Areenasta:

Kommentit