Hyppää pääsisältöön

Kevätseuranta – viikon vinkit

Koirasteeri pörhistelee liehitelläkseen naaraita.
Teerikoiras pörhistelee keväisin tehdäkseen vaikutuksen naaraisiin. Koirasteeri pörhistelee liehitelläkseen naaraita. Kuva: Yle / Juha Laaksonen koirasteeri

Kevät etenee, Yle Luonto seuraa. Päivitämme viikoittain muistilistan Ylen keväisistä sisällöistä ja kevätseurannan yleisvinkeistä.

Viikko 17

22.4. Luonto-Suomen teemailta Liminganlahdelta, Radio Suomi, 18:03
Luonto-Suomi rantautuu Juha Laaksosen johdolla keskiviikkona Liminganlahden lintuparatiisiin. Luontokeskuksessa paikalliset asiantuntijat vastaavat Liminganlahtea ja laajemmin Perämerta koskeviin yleisön luontokysymyksiin. Yleisöksi haluavien kannattaa mennä paikan päälle ajoissa! Yleisökysymyksiä voi lähettää jo etukäteen sähköpostilla: Info@liminganlahti.fi.

25.–26.4. Kevätseurantaviikonloppu
Luonto-Liiton Kevätseurannassa tutkitaan kevään edistymistä keväisten eläin- ja kasvilajien avulla. Kevätseurantaan voi osallistua kuka tahansa luonnosta kiinnostunut. Kaikkia seurantalajeja ei tarvitse tuntea, ja yksittäisetkin havainnot ovat arvokkaita.

26.4. Ulos luontoon Kevätseuranta: Vedenalainen maailma, TV1, 18:15
Suomalaiset tuntevat Australian koralliriutat paremmin kuin omat järvensä. Perehdymme järvien ihmeelliseen maailmaan ja sukellamme Suomen vesiin!

1.-27.4. Ulos luontoon Kevätseuranta -ohjelman kuvakisa käynnissä
Kuvaa muutos keväässä ja voita luontoretki suljetulle sotilassaarelle.



Lisää kevätseurannasta:
Ulos luontoon Kevätseuranta
Radio Suomen Luontoilta

Kommentit