Hyppää pääsisältöön

Hercule Poirot -elokuvia

Hercule Poirot, yle tv1
David Suchetin esittämä etsivänero Hercule Poirot ratkaisee mysteerin kuin mysteerin. Hercule Poirot, yle tv1 hercule poirot

TV1 sunnuntaisin 14.8.2016 - 19.2.2017 n. klo 15.05, uusinnat seuraavana lauantaina n. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Hercule Poirotin ja kapteeni Hastingsin ystävyys ja kumppanuus alkaa tarinasta Stylesin tapaus ja jatkuu vuosikymmeniä. TV1 esittää Hercule Poirot elokuvia sunnuntai-iltapäivisin elokuun puolesta välistä helmikuulle 2017. Pääosissa ovat David Suchet ja Hugh Fraser.

Elokuvat on edellisen kerran esitetty TV1:n perjantai-illoissa kesällä ja syksyllä 2015 Kirjailija Agatha Christien 125-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Pitkien elokuvien jälkeen nähdään maanantaista perjantaihin 38 tarinaa etsiväneron alkuvuosilta. Näistä tarinoista alkoi näyttelijä David Suchet’n unohtumaton taival Poirot´n roolissa.

Hercule Poirot: Stylesin tapaus

Hercule Poirot: Stylesin tapaus, yle tv1
Hercule Poirot: Stylesin tapaus, yle tv1 hercule poirot: stylesin tapaus
TV1 sunnuntaina 14.8.2015 klo 15.05 - 16.49, uusinta lauantaina 20.8. klo 23.35
Yle Areenassa vain suorana

Ensimmäisessä pitkässä Poirot-tarinassa Stylesin tapaus (12) eletään vuotta 1917. Ensimmäinen maailmansota on ravistellut Eurooppaa.

Muuan kapteeni Hastings on toipumassa sodan arvista ystäviensä luona Stylesin kartanossa. Kartanon leskirouva on hiljan avioitunut uudelleen itseään paljon nuoremman miehen kanssa, eivätkä perheen aikuiset pojat ole naimakaupasta mielissään.

Kun talon rouva herättää talonväen tuskanhuudoilla, on selvää että talossa tapahtuu jotain kummaa. Kaikeksi onneksi Hastings on tutustunut sodan aikana belgialaiseen herrasmieheen, joka on avustanut poliisia aiemminkin. Tästä yhteisestä murhatutkimuksesta alkaa herrojen elinikäinen ystävyys. Kuka on syyllinen Stylesin tapaukseen?

Pääosissa: David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Beatie Edney, Gillian Barge, David Rintoul, Anthony Calf, Joanna McCallum. Käsikirjoitus: Clive Exton.

The Mysterious Affair at Styles. Ohjaus: Ross Devenish. Tuotanto: Carnival Films, LWT, 1990. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran toukokuussa 2015.

Hercule Poirot: Aikataulukon arvoitus, yle tv1
Hercule Poirot: Aikataulukon arvoitus, yle tv1 hercule poirot: aikataulukon arvoitus

Hercule Poirot: Aikataulukon arvoitus

TV1 sunnuntaina 21.8.2016 klo 15.05 - 16.47, uusinta lauantaina 27.8. klo 23.35
Yle Areenassa vain suorana

Tarinassa Aikataulukon arvoitus (12) on tehty kolme murhaa ja tekijä jättänyt aina uhrin viereen rautatien avonaisen aikataulukon, avattuna uhrin oman kirjaimen kohdalta.

Poliisi on ymmällään: mikä on murhaajan viesti? Tapaus pitäisi selvittää kiireesti, jotta vältyttäisiin uusilta uhreilta.

Sanaleikit eivät ole poliisin ominta alaa, mutta onneksi paikalla on Hercule Poirot. Ainoastaan hän pystyy pysäyttämään aakkosia tapailevan murhaajan.

Pääosissa: David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson.

The ABC Murders. Käsikirjoitus: Clive Exton. Ohjaus: Andrew Gieve. Tuotanto: Carnival Films, LWT, 1992. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran toukokuussa 2015.

Hercule Poirot: Lentävä kuolema, yle tv1
Hercule Poirot: Lentävä kuolema, yle tv1 hercule poirot: lentävä kuolema

Hercule Poirot: Lentävä kuolema

TV1 sunnuntaina 28.8.2016 klo 15.05 - 16.48, uusinta lauantaina 3.9. klo 22.52
Yle Areenassa vain suorana

Tarinassa Lentävä kuolema (12) matkalla Pariisista Lontooseen tapahtuu murha lentokoneessa. Kuinka se on mahdollista ja kuka on syyllinen?

Hercule Poirotkin on lennolla mukana, mutta pahaksi onneksi hän nukkui tapahtumahetkellä. Olisiko hän pystynyt estämään murhan?

Läheltä piti -tilanne harmittaa miestä niin, että hänen on selvitettävä murha pikavauhtia oman maineensa pelastamiseksi.

Pääosissa: David Suchet, Philip Jackson, Sarah Woodward, Shaun Scott, Cathryn Harrison, David Firth ja Amanda Royle.

Death in the Clouds. Käsikirjoitus: William Humble. Ohjaus: Stephen Whittaker. Tuotanto: Carnival Films, LWT, 1992. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran toukokuussa 2015.

Hercule Poirot: Mabellen kahdet kasvot, yle tv1
Hercule Poirot: Mabellen kahdet kasvot, yle tv1 hercule poirot: mabellen kahdet kasvot

Hercule Poirot: Mabellen kahdet kasvot

TV1 sunnuntaina 4.9.2016 klo 15.05 - 16.47, uusinta lauantaina 10.9. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Tarinassa Mabellen kahdet kasvot (12) Hercule Poirot poistuu hammaslääkärinsä herra Morleyn vastaanotolta. Myöhemmin käy ilmi, että joku on ampunut lääkärin.

Poliisin mukaan kyseessä on voinut olla itsemurha, mutta Poirot on toista mieltä. Hänen epäilyksensä kohdistuu onnettoman hammaslääkärinsä muihin potilaisiin.

Pääosissa: David Suchet, Philip Jackson, Carolyn Colquhoun, Joanna Phillips-Lane, Peter Blythe, Laurence Harringotn, Kevork Malikyan, Karen Gledhill. Käsikirjoitus: Clive Exton. Ohjaus: Ross Devenish.

One Two Buckle My shoe. Tuotanto: Carnival Films, LWT, 1992. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran kesäkuussa 2015.

hercule poirot: simeon leen testamentti, yle tv1
hercule poirot: simeon leen testamentti, yle tv1 hercule poirot: simeon leen testamentti

Hercule Poirot: Simeon Leen testamentti

TV1 sunnuntaina 11.9.2016 klo 15.05 - 16.48, uusinta lauantaina 17.9. klo 23.17
Yle Areenassa vain suorana

Hercule Poirot ei ole erityinen jouluihminen. Parasta joulussa on oma rauha, pino kirjoja ja radio taustaääneksi.

Tarinassa Simeon Leen testamentti (12) suunnitelmaan tulee muutos, sillä puhelin pirahtaa ja Poirotia suorastaan anellaan henkivartijaksi rikkaalle miehelle, joka pelkää timanttiensa ja henkensä puolesta.

Eikä turhaan, sillä Gorstonin kartanossa tapahtuu julma murha, jota ratkaistessaan Poirot pelastaa toisenkin ystävänsä joulun kurimukselta. Yhdessä Poirot ja komisario Japp aikovat ottaa kiinni Simeon Leen murhaajan. Toisiko se talven keskelle todellista joulun henkeä?

Pääosissa: David Suchet, Philip Jackson, Mark tandy, Catherine Rabett, Simon Roberts, Brian Gwaspari, Sasha Behar, Eric Carte, Andree Bernard. Käsikirjoitus: Clive Exton. Ohjaus: Edward Bennett.

Hercule Poirot’s Christmas. Tuotanto: Carnival Films, LWT, 1995. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran kesäkuussa 2015.

Hercule Poirot: Neiti Lemon erehtyy, yle tv1
Hercule Poirot: Neiti Lemon erehtyy, yle tv1 hercule poirot: neiti lemon erehtyy

Hercule Poirot: Neiti Lemon erehtyy

TV1 sunnuntaina 18.9.2016 klo 15.05 - 16.48, uusinta lauantaina 24.9. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Nyt ovat Poirotin maailmankirjat sekaisin, kun hänen pilkuntarkka sihteerinsä tekee lyöntivirheitä tarinassa Neiti Lemon erehtyy (12).

Neidillä on huolia. Hänen sisarensa ylläpitää opiskelija-asuntolaa Lontoossa Hickory Road -kadulla ja siellä on tapahtunut lukuisia varkauksia. Onko joku asukkaista ryöstösarjan takana? Onko neiti Lemonin sisar tai joku hänen asukeistaan kukaties vaarassa?

Rauhoitellakseen sihteeriään Poirot tarjoutuu tekemään visiitin hostelliin. Se onkin paikallaan, sillä talossa tapahtuu kummia.

Pääosissa: David Suchet, Philip Jackson, Pauline Moran, Sally Finch, Nigel Champan, Leonard Bateson. Käsikirjoitus: Anthony Horowitz. Ohjaus: Andrew Grieve.

Hickory Dickory Dock. Tuotanto: Carnival Films, LWT, 1995. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran kesäkuussa 2015.

Hercule Poirot: Golfkentän murha, yle tv1
Hercule Poirot: Golfkentän murha, yle tv1 hercule poirot: golfkentän murha

Hercule Poirot: Golfkentän murha

TV1 sunnuntaina 25.9.2016 klo 15.05 - 16.48, uusinta lauantaina 1.10. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Poirot ja Hastings ovat tarinassa Golfkentän murha (12) hyvin ansaitulla lomasella ranskalaisessa merenrantakaupungissa. Herrojen rauha on pian mennyttä, kun eräs kaupunkilainen pyytää apua Poirot’lta, koska hän on joutunut huijauksen uhriksi.

Poirot lupaa vierailla miehen kotona seuraavana päivänä, mutta rikolliset ovat iskeneet ja mies kaapattu. Poirot’n ei auta muu kuin ryhtyä tutkimaan asiaa.

Tällä kertaa juttu etenee tavallista suuremman kilpailuhengen sävyttämänä, sillä ärsyttävän itsevarma ranskalaisetsivä ei aio antaa belgialaisen Poirot’n ryöstää jutun tuomaa julkisuutta käsistään.

Pääosissa: David Suchet, Philip Jackson, Bill Moody, Damien Thomas, Jacinta Mucahy, Ben Pullen, Kate Fahy, Sophie Linfield. Käsikirjoitus: Anthony Horowitz. Ohjaus: Andrew Grieve.

Murder on the Links. Tuotanto: Carnival Films, LWT, 1996. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran kesäkuussa 2015.

hercule poirot: mykkä todistaja, yle tv1
hercule poirot: mykkä todistaja, yle tv1 hercule poirot: mykkä todistaja

Hercule Poirot: Mykkä todistaja

TV1 sunnuntaina 2.10.2016 klo 15.05 - 16.48, uusinta lauantaina 8.10. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Englannin idyllisellä Järviseudulla tapahtuu kummia tarinassa Mykkä todistaja (12). Tuntematon henkilö käy jättämässä pikkutavaroita ihmisten kotiin, ja sen jälkeen heille sattuu tapaturma.

Poirot sattuu olemaan maisemissa, sillä hän on tullut ystävänsä Hastingsin mukana seuraamaan purjehduskilpailua Windermere–järvellä.

Onnettomuudet seuraavat toistaan. Oudon muukalaisen nappaaminen on kuitenkin vaikeaa, sillä kukaan ei ole nähnyt häntä, paitsi pieni kettuterrieri Bob.

Pääosissa: David Suchet, Philip Jackson, Patrick Ryecart, Kate Buffery, Norma West, Julia St John, Paul Herzberg, Ann Morrish. Käsikirjoitus: Douglas Watkinson. Ohjaus: Edward Bennett.

Dumb Witness. Tuotanto: Carnival Films, LWT, 1996. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran heinäkuussa 2015.

Hercule Poirot: Roger Ackroydin murha, yle tv1
Hercule Poirot: Roger Ackroydin murha, yle tv1 hercule poirot: roger ackroydin murha

Hercule Poirot: Roger Ackroydin murha

TV1 sunnuntaina 9.10.2016 klo 15.05 - 16.49, uusinta lauantaina 15.10. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Tarinassa Roger Ackroydin murha (12) maaseudulle lepäilemään vetäytynyt Poirot joutuu jälleen työn touhuun. Hän kuulee henkilääkäriltään, että murhaaja on iskenyt aivan salapoliisin naapurissa.

Kuka murhasi itsepäisestä luonteestaan tunnetun miehen? Mahdollisia motiiveja murhaan löytyy lukuisia, kumpi löytää niistä osuvimman, Poirot vai ylikomisario Japp?

Pääosissa: David Suchet, Philip Jackson, Oliver Ford Davies, Malcolm Terris, Selina Cadell, Ursula Bourne. Käsikirjoitus: Clive Exton . Ohjaus: Andrew Grieve.

The Murder of Roger Ackroyd. Tuotanto: Carnival Films/A&E TV Networks, Britannia, 1999. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran heinäkuussa 2015.

Hercule Poirot: Lordin kuolema, yle tv1
Hercule Poirot: Lordin kuolema, yle tv1 hercule poirot: lordin kuolema

Hercule Poirot: Lordin kuolema

TV1 sunnuntaina 16.10.2016 klo 15.05 - 16.49, uusinta lauantaina 22.10. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Tarinassa Lordin kuolema (12) Poirot vierailee teatterissa ja huomaa ihastuvansa kuuluisaan näyttelijättäreen. Viehättävä Jane Wilkinson pyytää Poirot’lta palvelusta ja sinisilmäinen mies taipuu naisen toiveeseen.

Vain vähän myöhemmin Wilkinsonin puoliso, vaimoaan paljon vanhempi lordi Edgware löytyy murhattuna. Kenellä oli riittävä syy surmata hänet?

Kaikkien läheisten alibikin on vedenpitävä, joten Poirot joutuu pinnistämään kekseliäisyytensä äärimmilleen löytääkseen syyllisen.

Pääosissa: David Suchet, Philip Jackson, Hugh Fraser, Pauline Moran, Helen Grace, John Castle, Fiona Allen, Dominic Guard. Käsikirjoitus: Anthony Horowitz. Ohjaus: Brian Farnham.

Lord Edgware Dies. Tuotanto: Carnival Films/A&E TV Networks, Britannia, 1999. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran heinäkuussa 2015.

Hercule Poirot: Varjossa auringon alla, yle tv1
Hercule Poirot: Varjossa auringon alla, yle tv1 hercule poirot: varjossa auringon alla

Hercule Poirot: Varjossa auringon alla

TV1 sunnuntaina 23.10.2015 klo 15.05 - 16.49, uusinta lauantaina 29.10. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Tarinassa Varjossa auringon alla (12) Hercule Poirot on lomalla pienellä etelärannikon saarella, kun eräs hotellivieraista löytyy surmattuna rannalta.

Pian selviää, että kyse on intohimorikoksesta. Kuka sen teki?

Pääosissa: David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Pauline Moran, Tim Meats, David Mallinson, Louise Delamere. Ohjaus: Brian Farnham.

Evil Under the Sun. Tuotanto: Granada, Britannia, 2001. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran heinäkuussa 2015.

Hercule Poirot: murha mesopotamiassa, yle tv1
Hercule Poirot: murha mesopotamiassa, yle tv1 hercule poirot: murha mesopotamiassa

Hercule Poirot: Murha Mesopotamiassa

TV1 sunnuntaina 30.10.2016 klo 15.10 - 16.48, uusinta lauantaina 5.11. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Hercule Poirot matkustaa ystävänsä Hastingsin mukana arkeologisille kaivauksille Lähi-itään tarinassa Murha Mesopotamiassa (12).

Ennen pitkää Poirot joutuu töihin kaivamaan esiin totuutta juuri tapahtuneesta murhasta.

Pääosissa: David Suchet, Hugh Fraser, Ron Berglas, Barbara Barnes, Dinah Stabb, Georgina Sowerby. Ohjaus: Tom Glegg.

Murder in Mesopotamia. Tuotanto: Granada, Britannia, 2001. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran elokuussa 2015.

Hercule Poirot: Viisi pientä possua, yle tv1
Hercule Poirot: Viisi pientä possua, yle tv1 hercule poirot: viisi pientä possua

Hercule Poirot: Viisi pientä possua

TV1 sunnuntaina 6.11.2016 klo 15.10 - 16.43, uusinta lauantaina 11.11. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Tarinassa Viisi pientä possua (12) Hercule Poirot’n luo tulee nuori tyttö Kanadasta ja pyytää, että Poirot voisi tutkia tytön vanhempien tapausta 14 vuoden takaa.

Tytön äiti hirtettiin syytettynä huikentelevaisen aviomiehensä murhasta. Jostain syystä jutun alkuperäiset todistajat eivät ole halukkaita kaivelemaan vanhoja juttuja.

Pääosissa: David Suchet, Toby Stephens, Gemma Jones, Marc Warren.

Five Little Pigs. Tuotanto: Granada, Britannia, 2003. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran elokuussa 2015.

Hercule Poirot: Teetä kolmelle, yle tv1
Hercule Poirot: Teetä kolmelle, yle tv1 hercule poirot: teetä kolmelle

Hercule Poirot: Teetä kolmelle

TV1 sunnuntaina 13.11.2016 klo 15.10 - 16.43, uusinta lauantaina 19.11. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Tarinassa Teetä kolmelle (12) Hercule Poirot joutuu taistelemaan aikaa vastaa säästääkseen kaksoismurhasta tuomitun nuoren naisen elämän.

Kun seurapiireissä liikkunelle naiselle luetaan tuomiota tätinsä ja saman miehen rakkaudesta kilpailleen naisen murhista, ei Poirot voi välttyä ajatukselta, ettei kaikki ole kohdallaan.

Pääosissa: David Suchet, Elisabeth Dermot Walsh, Diana Quick, Paul Mcgann, Rupert Penry-Jones.

Sad Cypress. Tuotanto: Granada, Britannia, 2003. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran elokuussa 2015.

Hercule Poirot: Kuolema Niilillä, yle tv1
Hercule Poirot: Kuolema Niilillä, yle tv1 hercule poirot: kuolema niilillä

Hercule Poirot: Kuolema Niilillä

TV1 sunnuntaina 20.11.2016 klo 15.10 - 16.48, uusinta lauantaina 26.11. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Tunnetuin Poirot-tarina Kuolema Niilillä (12) sijoittuu Niilin risteilijälle. Laivalla on murheen murtama nainen, jonka ex-miehen uusi vaimo surmataan. Jotain hämärää on tekeillä, sillä ruumiita löytyy lisää.

Pääosissa: David Suchet, Emma Malin, Judy Parfitt, James Fox, Barbara Flynn.

Death on the Nile. Tuotanto: Granada Media International, Britannia, 2004. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran elokuussa 2015.

Hercule Poirot: Kohtalokas viikonloppu, yle tv1
Hercule Poirot: Kohtalokas viikonloppu, yle tv1 hercule poirot: kohtalokas viikonloppu

Hercule Poirot: Kohtalokas viikonloppu

TV1 sunnuntaina 27.11.2016 klo 15.10 - 16.43, uusinta lauantaina 3.12. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Poirot viettää viikonloppua omituisen perheen kanssa tarinassa Kohtalokas viikonloppu (12). Uhkaava käänne tapahtuu, kun perhe lavastaa murhanäyttämön ja Poirot tajuaa, että tohtoria on todella ammuttu.

Pääosissa: David Suchet, Edward Fox, Sarah Miles, Jonathan Cake.

The Hollow. Tuotanto: Granada Media International, Britannia, 2004. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran syyskuussa 2015.

hercule poirot: sininen juna, yle tv1
hercule poirot: sininen juna, yle tv1 hercule poirot: sininen juna

Hercule Poirot: Sininen juna

TV1 sunnuntaina 4.12.2015 klo 15.10 - 16.44, uusinta lauantaina 10.12. klo 23.45.
Yle Areenassa vain suorana

Tarinassa Sininen juna (12) Poirot tutustuu rikkaan amerikkalaisen seurueeseen. Huvimatka Sinisessä junassa saa karmean lopun, ja Poirot joutuu tutkimaan murhaa.

Pääosissa: David Suchet, Elliott Gould, Jaime Murray. Ohjaus: Hettie McDonald.

The Mystery of the Blue Train. Tuotanto: Granada Media International, Britannia, 2005. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran syyskuussa 2015.

hercule poirot; kortit pöydällä, yle tv1
hercule poirot; kortit pöydällä, yle tv1 hercule poirot; kortit pöydällä

Hercule Poirot: Kortit pöydällä

TV1 sunnuntaina 11.12.2016 klo 15.10 - 16.43, uusinta lauantaina 17.12. klo 23.45
Yle Areenassa vain suorana

Tarinassa Kortit pöydällä (12) Poirot kutsutaan arvoisessaan seurassa korttipeliin, jota isännöivä rikas ja erikoinen mies löytyy pelin lopuksi veitsi rinnassaan. Kuka on murhaaja?

Pääosissa: David Suchet, Alexander Siddig.

Cards on the Table. Tuotanto: Granada Media International, Britannia, 2006. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran syyskuussa 2015.

hercule poirot: hautajaisten jälkeen, yle tv1
hercule poirot: hautajaisten jälkeen, yle tv1 hercule poirot: hautajaisten jälkeen

Hercule Poirot: Hautajaisten jälkeen

TV1 sunnuntaina 18.12.2016 klo 15.10 - 16.43, uusinta jouluaaton ja joulupäivän välisenä yönä 25.12. klo 01.10 (löytyy lauantain ohjelmatiedoista)
Yle Areenassa vain suorana

Äveriään miehen testamentin kohupaljastus ja sen seuraukset teettävät Poirot'lla töitä kahden murhan edestä tarinassa Hautajaisten jälkeen (12).

Pääosissa: David Suchet, Michael Fassbinder. Ohjaus: Sarah Harding. Käsikirjoitus: Philomena McDonagh.

After the Funeral. Tuotanto: Granada Media International, Britannia, 2006. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran syyskuussa 2015.

Hercule Poirot: Vuoksi ja luode, yle tv1
Hercule Poirot: Vuoksi ja luode, yle tv1 hercule poirot: vuoksi ja luode

Hercule Poirot: Vuoksi ja luode

TV1 sunnuntaina 25.12.2016 klo 15.10 - 16.44, uusinta uudenvuoden yönä 1.1. klo 00.15 (löytyy lauantain 31.12 ohjelmatiedoista)
Yle Areenassa vain suorana

Edesmenneen miljonäärin omaiset kutsuvat Poirot'n selvittämään miehen kuolemaa tarinassa Vuoksi ja luode (12). Poirot huomaa pian, kuinka vähän ihmishenki joskus maksaa.

Pääosissa: David Suchet ja Celia Imrie.

Poirot: Taken at the Flood. Tuotanto: Granada Media International, Britannia, 2005. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran lokakuussa 2015.

Hercule Poirot: Rouva McGinty on kuollut, yle tv1
Hercule Poirot: Rouva McGinty on kuollut, yle tv1 hercule poirot: rouva mcginty on kuollut

Hercule Poirot: Rouva McGinty on kuollut

TV1 sunnuntaina 1.1.2016 klo 15.10 - 16.43, uusinta lauantaina 7.1. klo 23.45
Yle Areenassa vain suorana

Rouva McGinty on surmattu. Jäljet viittaavat edesmenneen vuokralaiseen, jota odottaa hirsipuu. Poliisi uumoilee, että jutussa on jotain mätää ja pyytää Poirot'n avukseen tarinassa Rouva McGinty on kuollut (12).

Pääosissa: David Suchet.

Mrs McGinty Is Dead. Tuotanto: Granada Media International, Britannia, 2008. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran lokakuussa 2015.

Hercule Poirot: Kissa kyyhkyslakassa, yle tv1
Hercule Poirot: Kissa kyyhkyslakassa, yle tv1 hercule poirot: kissa kyyhkyslakassa

Hercule Poirot: Kissa kyyhkyslakassa

TV1 sunnuntaina 8.1.2017 klo 15.10 - 16.43, uusinta lauantaina 14.1. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Kaukaisen maan prinsessa saapuu salaa tyttökouluun Englantiin. Murhaaja niittää laihoaan tytön ympäriltä. Kuka on surmien takana, ja pystyykö Poirot pysäyttämään tappajan tarinassa Kissa kyyhkyslakassa (12).

Pääosissa: David Suchet.

Cat Among The Pigeons. Tuotanto: Granada Media International, Britannia, 2008. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran lokakuussa 2015.

Hercule Poirot: Kolmas tyttö, yle tv1
Hercule Poirot: Kolmas tyttö, yle tv1 hercule poirot: kolmas tyttö

Hercule Poirot: Kolmas tyttö

TV1 sunnuntaina 15.1.2017 klo 15.10.35 - 16.43, uusinta lauantaina 21.1. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Henkisesti tasapainoton perijätär pelkää tehneensä murhan, ja vanha lastenhoitaja löytyy surmattuna. Poirot tutkii tarinassa Kolmas tyttö (12) kiintoisaa juttua, jossa suvun salaisuudet sekoittuvat nykyhetkeen.

Pääosissa: David Suchet.

Third Girl. Tuotanto: Granada Media International, Britannia, 2008. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran lokakuussa 2015.

Hercule Poirot: Häne täytyy tappaa, yle tv1
Hercule Poirot: Häne täytyy tappaa, yle tv1 hercule poirot: häne täytyy tappaa

Hercule Poirot: Hänet täytyy tappaa

TV1 sunnuntaina 22.1.2017 klo 15.10 - 16.43, uusinta lauantaina 28.1. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Poirot'n lomaillessa Syyriassa kaivauksilta löytyy ruumis. Tarinassa Hänet täytyy tappaa (12) epäiltyjä on viljalti. Poirot'lla on kuitenkin ässä hihassa, mistä kiitos kuuluu hänen tarkoille korvilleen.

Pääosissa: David Suchet.

Appointment with Death. Tuotanto: Granada Media International, Britannia, 2008. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran marraskuussa 2015.

Hercule Poirot: Murhenäytelmä, yle tv1
Hercule Poirot: Murhenäytelmä, yle tv1 hercule poirot: murhenäytelmä

Hercule Poirot: Murhenäytelmä

TV1 sunnuntaina 29.1.2017 klo 15.10 - 16.39, uusinta lauantaina 4.2. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Tarinassa Murhenäytelmä (12) Poirot on kutsuttu vieraisille Cornwalliin. Kesken illallisen arvostettu kirkonmies menehtyy. Mihin hän kuoli? Pian sattuu vielä kaksi yhtä outoa kuolemantapausta. Mitä on tekeillä?

Pääosissa: David Suchet ja Martin Shaw.

Three Act Tragedy. Tuotanto: Granada Media International, Britannia, 2010. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran marraskuussa 2015.

Hercule Poirot: Kurpitsajuhla, yle tv1
Hercule Poirot: Kurpitsajuhla, yle tv1 hercule poirot: kurpitsajuhla

Hercule Poirot: Kurpitsajuhla

TV1 sunnuntaina 5.2.2017 klo 15.10 - 16.39, uusinta lauantaina 11.2. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Tarinassa Kurpitsajuhla (12) muuan lapsi väittää Poirotille nähneensä murhan. Onko kyse lapsen liioittelusta, onhan sentään kauhujuttujen kulta-aika. Vai piileekö jutussa totuuden siemen?

Pääosissa: David Suchet.

Halloween Party. Tuotanto: Granada Media International, Britannia, 2010. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran marraskuussa 2015.

Hercule Poirot: Idän pikajunan arvoitus, yle tv1
Hercule Poirot: Idän pikajunan arvoitus, yle tv1 hercule poirot: idän pikajunan arvoitus

Hercule Poirot: Idän pikajunan arvoitus

TV1 sunnuntaina 12.2.2017 klo 15.10 - 16.39, uusinta lauantaina 18.2. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Tarinassa Idän pikajunan arvoitus (12) Poirot matkustaa maailmankuulussa junassa. Muuan mies pyytää häntä henkivartijakseen mutta Poirot tyrmää tarjouksen. Kun mies murhataan, hän aikoo löytää syyllisen.

Pääosissa: David Suchet.

Murder on the Orient Express. Tuotanto: Granada Media International, Britannia, 2010. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran marraskuussa 2015.

Hercule Poirot: Kellot, yle tv1
Hercule Poirot: Kellot, yle tv1 hercule poirot: kellot

Hercule Poirot: Kellot

TV1 sunnuntaina 19.2.2017 klo 15.10 - 16.39, uusinta lauantaina 25.2. klo 23.15
Yle Areenassa vain suorana

Tarinassa Kellot (12) nuori nainen löytää ruumiin, jota ympäröivät seisahtuneet kellot. Poliisi on neuvoton ja Poirot ottaa vastaan haasteen. Pystyykö hän ratkaisemaan murhan käymättä edes paikalla?

Pääosissa: David Suchet.

The Clocks. Tuotanto: Granada Media International, Britannia, 2009. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran joulukuussa 2015.

Kommentit