Hyppää pääsisältöön

Kesko ja Starbucks yhteistyöhön - siirappikahvia pian koko kansalle

Ensimmäinen kahvila avataan K-citymarket Sellossa Espoossa vielä tänä vuonna. Kahviloita on suunniteltu myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Selloon tulee Suomen neljäs Starbucks-kahvila. // Kuva: Matthew Cavanaugh / EPA

Starbucks Coffee Company ja Ruokakesko ovat solmineet sopimuksen Starbucks-kahviloiden avaamisesta K-kauppohin eri puolille Suomea. Ensimmäisenä Starbucks pystytetään K-citymarket Selloon Espooseen vielä tämän vuoden aikana. Jos suunnitelmat toteutuvat, sen jälkeen vuorossa ovat pääkaupunkiseudun ulkopuoliset paikkakunnat.

- Haluamme tarjota K-kauppojen asiakkaille uudenlaisen elämyksen luomalla heille tilaisuuden nauttia laadukkaasta kahvilaelämyksestä ruokakaupassa käynnin yhteydessä, iloitsee Keskon päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Jorma Rauhala yhtiön tiedotteessa.

Starbucks avasi ensimmäisen kahvilansa Suomeen Helsinki-Vantaan lentokentälle toukokuussa 2012. Tällä hetkellä Starbucksilla on Euroopassa noin 2200 kahvilaa. Suomessa kahviloita on kolme: kaksi Helsinki-Vantaalla ja yksi Helsingin keskustassa Akateemisessa kirjakaupassa.