Hyppää pääsisältöön

Midsomerin murhat – 13. ja 14. tuotantokaudet

Midsomerin murhat, yle tv1
John Nettles (vas.) ja Neil Dudgeon tähdittävät Midsomerin murhien jaksoja. Midsomerin murhat, yle tv1 midsomerin murhat

HUOM!! Parhaillaan Ykkösellä pyörii 15.-17. tuotantokausien uusinnat. Maanantaista perjantaihin klo 17.10 sekä uusinnat seuraavana arkipäivänä klo 10. Sarjan uusinnat ovat katsottavissa Yle Areenassa vain suorana! Uudet jaksot alkavat 12.11. klo 19.35.

Suosikkisarja Midsomerin murhat (12) ja karismaattinen John Nettles palaavat ruutuun.

Nettlesin esittämä, Midsomerin poliisivoimien kantava voima, ylikomisario Tom Barnaby ratkoo rikoksia sarjan 13. kauden jaksoissa. Kausi sisältää yhteensä kahdeksan kaksiosaista tarinaa.

Midsomerin murhat, yle tv1
Midsomerin murhat, yle tv1 midsomerin murhat
Tuotantokauden vaihtuessa Tom siirtyy eläkkeelle ja hänen tilalleen tulee Neil Dudgeonin esittämä serkku, John Barnaby. Sarjan 14. kausi sisältää kahdeksan eri tarinaa.

Tom ja John Barnabyn apuna rikoksia ratkoo konstaapeli Ben Jones (Jason Hughes).

Midsomer Murders. Tuotanto: Bentley Productions, ITV, Britannia, 2010. Jaksot on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2013 - 2014.

Uutta Midsomeria syksyllä

Uutta Midsomeria on luvassa syksyllä, kun ykkönen esittää sarjan 16. tuotantokauden kymmenen jaksoa ja 17. kauden kahdeksan jaksoa.

Sarjaan saadaan myös uusi kasvo, kun ylikomisario John Barnabyn saa työpariksi Gwilym Leen esittämän ylikonstaapeli Charlie Nelsonin.

Kaksiosaiset tarinat nähdään lauantaisin ja sunnuntaisin 26.9. alkaen klo 19.40. Jaksoja riittää aina marraskuun 22. päivään saakka.

Midsomerin murhat, yle tv1
Midsomerin murhat, yle tv1 midsomerin murhat

Gwilym Lee (oik.) aloittaa ylikonstaapelin roolissa Midsomerin murhien 16. tuotantokaudella.
Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.