Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Elias Kaskisen ja Päivän Sankareiden kappaleesta Rakasta vielä kun voit?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Elias Kaskinen & Päivän sankarit - Rakasta vielä kun voit

Mitä? Keskiviikon Rytmibarometrivieraaksi saapuu Elias Kaskinen ja Päivän Sankarit -kokoonpanosta itse Elias Kaskinen. Bändi koostuu Eliaksen lisäksi Axel Virkkunesta, Artti Pursiaisesta ja Niko Koivuhovista. Yhtye on julkaisemassa kesäkuussa debyyttialbuminsa jolta löytyy kappale Rakasta vielä kun voit. Kappale kertoo tarinaa siitä, kuinka arkipäivän elektroniikka kuten puhelimet ja tietokoneet toimivat aikasyöppöinä ja varastavat huomion ihmisten väliseltä kanssakäymiseltä.

Hä? Jälkässä on mestoilla myös ihka oikea päivänsankari, sillä VIKILLÄ ON TÄNÄÄN SYNTTÄRIT!!