Hyppää pääsisältöön

Tippa-T vai Paperi T suoraan soittarille?

Kumman kappaleen sinä tahdot YleX:n soittolistalle, Tippa-T:n Ylöspäin vai Paperi T:n Elokuva?

Noukseeko soittolistalle Tippa-T vai Paperi T? // Kuva: Nuari Kukko EP:n kansi & Universal Music /Andrei Kipahti

Äänestä sitä kappaletta, jonka tahdot nostaa suoraan YleX:n soittarille. Enemmän ääniä saanut kappale julistetaan lauantaina klo 12:45 YleX Himotuimmat -lähetyksessä.

Tippa-T vai Paperi T soittolistalle?

Tippa-T: Ylöspäin

Tippa-T kannustaa koko klubia ylöspäin itsevarmuutta huokuvassa bilebiisissään. JVG:n levy-yhtiölle kiinnitetty turkulaisräppäri julkaisee kuluvan vuoden aikana esikoislevynsä. Tippa-T äänestettiin 2. sijalle YleX:n ja Rumban järjestämässä Tulevaisuuden tusina -äänestyksessä, jossa musiikkialan ammattilaiset nimeävät kaksitoista vuoden lupaavinta yhtyettä ja artistia

Paperi T feat. P-K Keränen: Elokuva

Paperi T on tällä hetkellä kiistämättä kotimaisen hip hopin puhutuin artisti. Ruger Hauer -yhtyeestä tunnettu räppäri julkaisi ensimmäisen soololevynsä Malarian pelko viime perjantaina. Paperi T sijoittui Tulevaisuuden tusina -äänestyksessä kuudenneksi. Elokuva-kappaleella vieraillee 22-Pistepirkko-yhtyeen laulaja P-K Keränen.

Kaipaako YleX:n soittolista enemmän Paperi T:n pohdiskelevan pohjavireistä Elokuva-kappaletta vai Tippa-T:n bilebiisiä Ylöspäin? Äänestä ja kommentoi alle.