Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Erakossan kappaleesta Raikasta?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Erakossa - Raikasta

Mitä? Erakossa on Niko Ailamon sooloprojekti, joka sai alkunsa kun pitkään bändihommissa pyörinyt Ailamo halusi kokeilla olla oman musiikkinsa herra. Ensimmäinen single Löysään hirteen löysi tiensä Uuden musiikin vuorojen kautta YleX:n soittolistalle ja kansan korvamadoksi. Nyt Erakossa on solminut levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa ja laajentunut live-keikkoja varten viisihenkiseksi bändiksi. Ailamo pitää kuitenkin kiinni erakoitumisesta biisin teossa: hän on säveltänyt, sanoittanut, sovittanut ja tuottanut kaikki kappaleensa yksin sekä ohjelmoinut ja soittanut itse kaikki niillä kuultavat instrumentit. Uusi kappale Raikasta esittelee Erakossan tyylirepertuaarista rennonletkeän rytmipläjäyksen.  Erakossa saapuu Jälkän Rytmibarometrivieraaksi tänään kello 13:30.

Hä? Turun tanssilattioiden terävimmät partaveitset eli Siman pojat fanittavat Erakossaa. Erakossa tarjosi tämän videon perusteella Jussille ja Mathiakselle esitanssijan pestiä keikoille.