Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa pääkuva

Shiraz Lane

Shiraz Lane on 2011 perustettu helsinkiläinen hard rock –yhtye. Parikymppisistä kundeista muodostuva yhtye hengittää kasarirockia ja kertoo inspiroituvansa muun muassa Aeroasmithistä ja Guns n’ Rosesista.

Yhtye julkaisee Be The Slave Or Be The Change –EP:n toukokuun 8. päivä ja esiintyy toukokuussa Japanin Finland Fest – Loud & Metal Attack –tapahtumassa muun muassa Sonata Arctican ja Lost Societyn rinnalla.

Shiraz Lane

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: Hard rock

Perustamisvuosi: 2011

Kokoonpano:

Hannes Kett - laulu
Jani Laine - kitara
Miki Kalske - kitara
Joel Alex - basso
Ana Willman - rummut

YleX kommentoi:

Tykkäämme:

Shiraz Lanella on röyhkeän itsevarma ote, joka on elintärkeä tämän musiikkityylin yhtyeille. Laulaja Hanneksen äänessä on paikoitellen hyvää rosoisuutta, mutta kuulostaa kuitenkin korkealta kieuttuna todella hyvältä. Money Talks biisissä on rohkeat ja massiiviset kitarasoolot ja hyvää pois alta -meininkiä. Tämän yhtyeen jalkoihin ei halua jäädä, sillä virtaa ja vauhtia tuntuu riittävän.

Odotamme:

Santa Cruz ja Reckless Love ovat näyttäneet, että tällä musiikilla on kysyntää myös Suomen rajojen ulkopuolella. Voiko olla, että Shiraz Lane kaahaa ulkomaille ennen kuin suomalaiset ehtivät edes erottaa takavaloja pölyn keskeltä?