Hyppää pääsisältöön

Tämän Lelun kanssa viihtyy pidempäänkin

YleX:n viikon albumina soi Sannin kakkosalbumi Lelu.

Sanni // Kuva: Promokuva/Warner Music

Mitä!?! Sanni on täällä taas. Kakkosalbumi Lelu on vahva seuraaja parin vuoden takaiselle debyytille.

Miksi!?! Parisen vuotta sitten suomalaisella pop-kentällä oli selkeä tilaus nuorelle, lahjakkaalle ja persoonalliselle naislaulajalle. Ja kuin taivaanlahjana meille esiteltiin Sanni. Jo debyyttisinkusta _Prinsessoja ja astronauttej_a alkaen homma oli selvä. Nyt on tarjolla jotain aivan uutta ja tuoretta! Esikoisalbumilta julkaistiin hittejä siinä määrin, että Sanni palkittiin Vuoden naissolisti Emma-palkinnolla. Kohtalaisen hyvin debyyttiartistiksi. Ja nyt julkaistu kakkosalbumi Lelu vahvistaa Sannin asemaan pop-kentällä. Tuoretta, innovatiivista, leikittelevää ja paikoin viiltävää.

Häh!?! Levyllä on tälläkin kertaa S&M-aiheinen biisi. Edellisen levyn Sotke mut (S&M) on saanut seurakseen Soita mua (S&M)-nimisen kappaleen.