Hyppää pääsisältöön

Tässä on Suomen mielenkiintoisin uusi naisartisti

Jumalaisen Katéan debyyttisinkku That Ain't Love soi Uuden musiikin iltavuoron Viikon tehona.

Katéa

Vaikka nykyään onkin aika latteaa sanoa kuulemastaan kotimaisesta musiikista, että "ei uskoisi tämän olevan suomalaista", niin teen sen silti. Koska se oli rehellinen tunteenpurkaus ja huudahdus Katéan debyyttisinkun kuulleessani.

Kotimainen laulaja-lauluntekijä Katéa on työstänyt musiikkiaan ruotsalaisen tuottaja-säveltäjätiimi Moneybridgen kanssa. Ensimmäinen julkaistava teos on That Ain't Love -kappale, joka saa haukkomaan henkeä ihastuksesta.

Biisi on voimakas balladihenkinen, kohtalokas ja dramaattinen popkappale, jossa nostalgia ja moderni kietoutuu saumattomasti yhteen. Piano saa sydämesi itkemään, melodia saattelee mielesi hypnoosiin ja kappaleen voima saa sinut heräämään henkiin. Ja Katéan samettinen, mutta sopivan raspinen soundi saa rakastumaan.

Jos pitkään olemmekin miettinyt, miksi Suomessa ei ole Florence Welchin tai Lana Del Reyn kaltaista laulajaa ja tulkitsijaa, niin ei tarvitse miettiä enää.

Voimaannutko ja huumannutko sinä kappaleen äärellä? Kommentoi Venla Kokkosen viikon tehoa!