Hyppää pääsisältöön

Jakso 30: Käsikirjoittaja Kämäsen tapaus

Kontiovaaran uutinen

7 Broidii-kohuelokuvan käsikirjoittaja pahoinpideltiin ensi-illassa

Onko käsikirjoittajien huono kohtelu saavuttanut nyt lakipisteensä?

Aleksin Kiven klassikkoromaanin ”Seitsemän veljestä” nykyaikaan siirtäneen käsikirjoittaja Ville Kämäsen huono viikko jatkuu. Murskakritiikkien, joissa elokuvan epäonnistuminen sysättiin lähinnä Kämäsen kapeille ja kalpeille harteille, jälkeen Kämäsen kehno viikko kulminoitui elokuvan ensi-illassa tapahtuneeseen pahoinpitelyyn.

Pasilan poliisin ylikomisario Rauno Repomiehen mukaan tapausta tutkitaan törkeän pahoinpitelyn sijasta törkeänä katsojapalautteena. Repomies kommentoi: ”Mielestäni pahoinpitelijä osoitti enemmän armoa Kämästä kohtaan kuin mitä Kämänen osoitti Kiven alkuperäisteosta kohtaan, joten siinä mielessä näen tämän enemmän sellaisena silmä silmästä-tyylisenä oikeudentekona.”

Bonusklippi: Jännää


Pieleen menneitä

Alla voit kuulla näytteen pieleen menneistä otoksista.

Kommentit
 • Jakso 30: Käsikirjoittaja Kämäsen tapaus

  Käsikirjoittajien huono kohtelu kulminoitui pahoinpitelyyn

  7 Broidii-elokuvan ensi-illassa pahoinpidellään leffan käsikirjoittaja. Neposella on teoria, että Pöystin ja Darjan kinastelu on kuin suoraan romanttisesta komediasta ja väittää heidän välillään olevan täten rakkautta.

 • Jakso 29: Operaatio hana

  Kallion hipsterit kyllästyivät alan miehiin.

  Kalliolaisiin alan miehiin kyllästyneet hipsterit käynnistävät operaation, jolla juopot saadaan houkuteltua Töölöön. Töölöläisten vastaiskun myötä syttyy pienimuotoinen kaupunginosien välinen sota.

 • Jakso 28: Sex#object now

  Teatterikriitikon murhayritys hämmentää Pasilassa.

  Teatterikriitikon murhayritys heittää Pasilan poliisit suomalaisen teatterin hurjaan maailmaan. Pöysti joutuu kilpailemaan näyttelijätyttöystävänsä huomiosta tämän ohjaajan kanssa, jolla on melko hämärät metodit.

 • Jakso 27: Lotto

  Repomies uskoo keksineensä varman tavan voittaa lotossa.

  Tutkiessaan lottovoittajan veljen katoamista Neponen yrittää todistaa muille, että kovalla työllä on enemmän tekemistä menestyksen kanssa kuin onnella. Repomies uskoo taas keksineensä varman tavan voittaa lotossa.