Hyppää pääsisältöön

Kuvataan kevät yhdessä! Ps:n Kevätkuva 2015

Nokkosperhonen kaiteella
Nokkosperhonen ottaa aurinkoa huhtikuussa. Nokkosperhonen kaiteella nokkosperhonen

Puoli seitsemän kutsuu kaikki mukaan kuvaamaan kevään tulon Suomeen. Kootaan yhdessä kevään koko kuva samalle kartalle ja ihaillaan Suomen luonnon monimuotoisuutta.

Lataa oma kevätkuvasi alla olevalle kartalle ja katso mihin tahtiin kevät etenee muualla Suomessa. Paras kevätkuva julistetaan 1.6. ja kaikkien nimensä lähettäneiden kesken arvotaan järjestelmäkamera.

Voit julkaista kevätkuvasi myös Instagramissa tai Twitterissä. Sinne toivomme erityisesti kuvia keväästä nauttimisesta, luontokokemuksista ja vaikka piknikeistä. Käytä silloin tunnistetta #Kevätkuva2015.

Kuvataan yhdessä kevään tuleminen.

(Joissakin älypuhelimissa latausikkuna ei näy suoraan, vaan sinun täytyy painaa kartan vasemmassa ylänurkassa olevaa + merkkiä.)

Näytä kartta

Näin saat kuvasi kartalle

Mikäli sinulla ei ole Instagram-tunnuksia tai et halua sijoittaa kuvaasi kartalle, voit lähettää kuvan myös tätä kautta. Liitä mukaan yhteystietosi niin osallistut samalla järjestelmäkameran arvontaan!

Lähettämällä kuvan Ylelle joukkoistuksen yhteydessä annat oikeuden käyttää, jakaa ja tarvittaessa muokata kuvaa kaikissa Ylen palveluissa. Lähetäthän vain itse ottamiasi kuvia. Yksityistilanteissa kysy lupa kuvassa näkyviltä ihmisiltä.

#kevätkuva2015 -satoa Instagramista:

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän