Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet David Hasselhoffin kappaleesta True Survivor?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? David Hasselhoff - True Survivor

Mitä? Don't hassle The Hoff! Ritari Ässä aka Baywatchin Mitch aka David Hasselhoff tarjoilee tiistaisen Rytmibarometrielämyksen. True Survivor on kasarinkatkuinen kappale, joka on Kickstarter-rahoitetun Kung Fury -lyhytelokuvan tunnusbiisi. Kung Fury on  David Sandbergin käsikirjoittama ja ohjaama 80-luvun actionintäyteisille poliisikomedioille irvaileva elokuva. True Survivorin videolla annetaan maistiaisia Kung Furyn juonesta: videolla ihastellaan skeittausta, aikamatkustusta. dinosauruksia, kung futa ja Hitleriä. Kaiken tämän kruunaa itse Hoff!

Hä? David Hasselhoff julkisti vuonna 2008 oman sosiaalisen verkostoitumispalvelun nimeltä Hoffspace. Hoffspace oli paikka, jossa fanit saivat verkostoitua keskenään ja keskustella mistäpä muusta kuin David Hasselhoffista. Hoffspace oli vastaisku kaikille trolleille, jotka loivat Hasslehoffille feikkiprofileeja eri sosiaalisiin medioihin.