Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Tyrävyön kappaleesta Tuli sisällä?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Tyrävyö - Tuli sisällä // Kuva: https://www.facebook.com/tyravyo/

Kuka? Tyrävyö - Tuli sisällä

Mitä? Tyris on tehnyt paluun! Vuonna 1996 perustettu kotimainen rock-yhtye Tyrävyö heilui suosionsa huipulla 2000-luvun vaihteessa julkaistuaan Helminauha ja Tyrävyö -nimiset albumit. Ensimmäisellä levyllä kitaraa soitti myös Jimi Pääkallo. Yhtyeen 1000x ja Kuka vei kaiken-singlet ovat nouseet Suomen virallisen singlelistan kärkisijoille. Bändi laittoi pillit pussiin vuonna 2006, mutta nyt on aika puskea kokoelmalevyä. Tuli sisällä on ensimmäinen paluusinkku ja bändin jäsenistöä saapuu tänään Rytmibarometrihaastatteluun.

Hä? Tyrävyö soitti ensimmäisen keikkansa koulunsa kevätjuhlassa. Vuonna 1999 bändi nousi julkisuuteen Ajetaan me tandemilla -coverbiisillä.

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.