Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Tyrävyön kappaleesta Tuli sisällä?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Tyrävyö - Tuli sisällä // Kuva: https://www.facebook.com/tyravyo/

Kuka? Tyrävyö - Tuli sisällä

Mitä? Tyris on tehnyt paluun! Vuonna 1996 perustettu kotimainen rock-yhtye Tyrävyö heilui suosionsa huipulla 2000-luvun vaihteessa julkaistuaan Helminauha ja Tyrävyö -nimiset albumit. Ensimmäisellä levyllä kitaraa soitti myös Jimi Pääkallo. Yhtyeen 1000x ja Kuka vei kaiken-singlet ovat nouseet Suomen virallisen singlelistan kärkisijoille. Bändi laittoi pillit pussiin vuonna 2006, mutta nyt on aika puskea kokoelmalevyä. Tuli sisällä on ensimmäinen paluusinkku ja bändin jäsenistöä saapuu tänään Rytmibarometrihaastatteluun.

Hä? Tyrävyö soitti ensimmäisen keikkansa koulunsa kevätjuhlassa. Vuonna 1999 bändi nousi julkisuuteen Ajetaan me tandemilla -coverbiisillä.