Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Tyrävyön kappaleesta Tuli sisällä?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Tyrävyö - Tuli sisällä // Kuva: https://www.facebook.com/tyravyo/

Kuka? Tyrävyö - Tuli sisällä

Mitä? Tyris on tehnyt paluun! Vuonna 1996 perustettu kotimainen rock-yhtye Tyrävyö heilui suosionsa huipulla 2000-luvun vaihteessa julkaistuaan Helminauha ja Tyrävyö -nimiset albumit. Ensimmäisellä levyllä kitaraa soitti myös Jimi Pääkallo. Yhtyeen 1000x ja Kuka vei kaiken-singlet ovat nouseet Suomen virallisen singlelistan kärkisijoille. Bändi laittoi pillit pussiin vuonna 2006, mutta nyt on aika puskea kokoelmalevyä. Tuli sisällä on ensimmäinen paluusinkku ja bändin jäsenistöä saapuu tänään Rytmibarometrihaastatteluun.

Hä? Tyrävyö soitti ensimmäisen keikkansa koulunsa kevätjuhlassa. Vuonna 1999 bändi nousi julkisuuteen Ajetaan me tandemilla -coverbiisillä.

 • Runo ja Alove ovat YleX Nosteessa -finalisteja ja näyttävät, millainen on 2020-luvun poppari

  Kumpikaan finalisti ei ole artistina vielä valmis.

  Alove ja Runo ovat elokuussa startanneen YleX Nosteessa -realityn kaksi finalistia. Katri Norrlinin ja Miska Haakanan juontamassa Youtube-sarjassa kahdeksan aloittelevaa suomalaisartistia ovat kilpailleet voitosta ja pääsystä esiintymään ensi kevään YleXPopiin. He ovat erottuneet joukosta alusta saakka. Molemmat ovat helposti samastuttavia, hyvällä tavalla epätäydellisiä artisteja, joilla on sekä lahjoja että kirkas näkemys. Samalla he tarjoavat kaksi erilaista näkökulmaa siihen, mitä on olla popartisti 2020-luvulla.

 • YleX:llä uusi musiikkiohjelma Papananaaman K-pop-show!

  Sini "Papananaama" Laitinen juontaa uutta k-pop-ohjelmaa.

  4. lokakuuta YleX:llä starttaa viikoittainen ohjelma Papananaaman K-pop-show, joka tarjoaa kuulijoilleen tärkeimmät uudet biisit ja ilmiöt sekä kiinnostavia kurkistuksia k-popin historiaan.

 • Poikelus, Pehkonen ja Parikka: yöshow tulee taas ja kaikki on mahdollista!

  PPP:n yöshow esitetään25. syyskuuta klo 00.00–6.30.

  Poikelus, Pehkonen ja Parikka: yöshow tulee taas ja kaikki on mahdollista! PPP:n yöshow esitetään torstain ja perjantain välisenä yönä 25. syyskuuta klo 00.00–6.30. Vuosi sitten YleX iltapäivän Poikelus, Pehkonen ja Parikka livahtivat studioon salaa ja järjestivät Suomen hauskimman yön.