Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Katéan kappaleesta That Ain't Love?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Katéa

Kuka? Katéa – That Ain’t Love

Mitä? Helsinkiläinen Katéa on tuorein lisäys suomalaiseen musiikkimaailmaan ja samalla monelle se puuttuva palanen.  Vahvaääninen naisartisti on saanut musiikillista inspiraatiota muun muassa artisteilta kuten Lana Del Ray, Lorden sekä Adele. Rytmibarometrissa peukutetaan Katéan esikoissingleä That Ain’t Love. Kappaletta on hehkutettu musablogeissa ulkomaita myöden ja se on soinut myös tällä viikolla Venla Kokkosen tehobiisinä. Ainakin Venlaan That Ain’t Love on kolahtanut: ”Piano saa sydämesi itkemään, melodia saattelee mielesi hypnoosiin ja kappaleen voima saa sinut heräämään henkiin.”

Hä? Katéa saapuu rytmibarometrivieraaksi suoraan Los Angelesista.