Hyppää pääsisältöön

Stig vaihtoi elektrovaihteen silmään

Punavuoren R.Kellystä koko kansan viihdyttäjäksi nousseen herran uran viides albumi Stig soi YleX:n viikon albumina.

Stig

Mitä!?! Ikuisen puuman metsästäjän, sympaattisen viiksimiehen, Stigin viides albumi. Levy kantaa artistin omaa nimeä.

Miksi!?! Stig aloitti uransa laulamalla härskejä r&b-lauluja 2000-luvun puolivälissä. Noihin aikoihin Stigiä kutsuttiin Punavuoren R. Kellyksi. Punavuori ja R. Kelly on melko kaukana miehen nykyisestä tuotannosta. Myöskin edellisalbumilta tuttu kantrimeininki on taaksejääänyttä elämää. Uudella Stig-albumilla soi vahvana, mm. Jaakko Salovaaran ja Mikko Tammisen tuottamana, elektronisin maustein kuorrutettu pop. Ja Stigissä on parasta se, että vaikka tyylit vaihtuu niin se ei vaikuta päämäärättömyydeltä vaan rohkealta uudistumiselta. Albumi on todennäköisesti miehen uran ehein kokonaisuus. Stigistä on Uuden musiikin kilpailun ja Tähdet tähdet-ohjelman myötä kasvanut todellinen koko kansan viihdyttäjä.

Häh!?! Onko Neljä vuodenaikaa kappaleen vihellyskohta puhdas sattuma vai kenties kunnianosoitus Warren G:n klassikolle Regulatelle?