Hyppää pääsisältöön

Joko kaverit kyllästyttävät? Ota Snapchatissa seurantaan nämä suomalaiset

Snappeja jakavat muun muassa muusikot Stig ja Särre sekä koomikot Ulla Virtanen ja Lotta Backlund. Ketä sinä seuraat?

Snapchat nousi neljässä vuodessa yhdeksi maailman käytetyimmistä palveluista. // Kuva: Snapchat

Jos kaikki snapit on tältä päivältä katsottu, eikä kavereilta tihku edes chatissa mitään mielenkiintoista, kannattaa etsiä suosiolla uutta seuraa.

YleX kokosi joukon kiinnostavia suomalaisia Snapchatin käyttäjiä. Myös YleX päivystää Snapchatissa nimimerkillä ylex_official.

Antti Tuisku

Poppari Antti Tuisku on Twitterin ja Instagramin lisäksi tavattavissa myös Snapchatissa nimimerkillä antti_tuisku.

Koiraluu

Instagramissa ja Youtubessa hassuista videoistaan tunnettu Koiraluu on laajentanut repertuaariaan Snapchatiin. Snapchatissa nimimerkki koiraluu jatkaa hyväksi havaitsemaansa tyyliä.

Lotta Backlund

Koomikko Lotta Backlund päivystää Snapchatissa nimimerkillä lottabacklund. Nyt on ensiluokkainen mahdollisuus päästä seuraamaan Backlundin ensiaskeleita palvelussa, sillä koomikko liittyi Snapchatiin eilen.

Mariieveronica

Vloggaajana tunnetun Veronica Verhon seikkailuja voi seurata myös Snapchatissa nimimerkillä mariieveronica. 

Petri Nygård

Rääväsuinen tamperelaisräppäri Petri Nygård on aktivoitunut myös Snapchatissa. Viimeisen vuorokauden aikana petrinygard on raportoinut muun muassa lätkän katselua haitanneesta pätkivästä striimistä.

Puolekshylly

Nettivitsailustaan tunnettu Puolekshylly on hänkin ryhtynyt julkaisemaan kuvia ja videoita Facebookin lisäksi myös Snapchatissa, jossa nimimerkki puolekshylly jatkaa totutulla linjalla.

Stig

Myös muusikko Stig kuuluu suomalaisiin Snapchatin käyttäjiin. stigvirallinen raportoi tiilillään muun muassa keikoista. Stig suosittelee seurattaviksi myös Hätämiikkaa, Koutsia ja Villegallea.

Soikku

Suomen suosituimpiin vloggaajiin kuuluva Soikku eli Sonja Hämäläinen jakaa Snapchatissa sekä kuvia että videoita erittäin aktiivisesti. Viime aikoina soikkuyo on muun muassa päivitellyt hiuksiaan ja kuvannut videoita koirastaan.

Särre

Muun muassa Basson päätoimittajana ja Loost Koos -yhtyeen jäsenenä tunnettu Särre on viimeksi raportoinut Snapchatissa tulevista keikoistaan nimimerkillä mcsarre.

Tume

Mun muassa vloggaajana ja Summerin juontajana tunnettuun Tumeen voi törmätä myös Snapchatissa. Nimimerkki tummeli raportoi aktiivisesti arkipäiväisistä sattumuksista, koskivat ne sitten ilmaisen ruuan iloja tai shortsikauden avajaisia.

Ulla Virtanen

Koomikko Ulla Virtanen kertoo vasta aloittaneensa Snapchatin käyttämisen. Viimeksi ullavirtanen on muun muassa suunnitellut roadtripiään ja väittänyt, ettei suostu matkalla ajamaan autoa, elleivät sekä auto että tiet ole vaaleanpunaisia.

Ketä sinä seuraat Snapchatissa? Kerro omat suosikkisi!

Lue myös: Ei enää pelkkään viestimiseen – Snapchatistä voi nyt lukea myös uutisia

Lue myös: YleX:n kuulijat pääsiäisfiiliksissä – näin juontajat tuunattiin

Lue myös: Snapchat päivittyy: bestis-lista korvaantui emoji-kuvilla