Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Britney Spearsin (feat. Iggy Azalea) kappaleesta Pretty Girls?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Britney // Kuva: https://www.facebook.com/britneyspears

Kuka? Britney Spears (feat. Iggy Azalea): Pretty Girls

Mitä? Rytmibarometri-viikko starttaa tänään Riitun eli Britney Spearsin uusimmalla kappaleella nimeltään Pretty Girls. Britneyn edellisestä julkaisusta on kulunut aikaa muutama vuosi, kun hän julkaisi vuonna 2013 Perfume nimisen kappaleen. Tämän päivän Rytmibarometri-biisissä on mukana aussiräppäri Iggy Azalea. Tähtien yhteistyöstä saatiin vihiä jo viime vuoden syyskuussa, kun Britney hän kertoi haastattelussa, että haluaisi tehdä joskus yhteistyötä joko Katy Perryn tai Iggy Azalean kanssa. Mitä mieltä olet kappaleesta Pretty Girls? Kommentoi ja peukuta biisiä klo. 16.00 mennessä.

Hä? Kappaleen saattoi kuulla ennen julkaisupäivää Los Angelesissa, jos käytti Uber-taksipalvelua ja tajusi tilauksessa käyttää koodisanaa "Bee". Silloin autoksi valikoitui katumaasturi, jossa Pretty Gilrs soi yksinoikeudella asiakkaalle.