Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Britney Spearsin (feat. Iggy Azalea) kappaleesta Pretty Girls?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Britney // Kuva: https://www.facebook.com/britneyspears

Kuka? Britney Spears (feat. Iggy Azalea): Pretty Girls

Mitä? Rytmibarometri-viikko starttaa tänään Riitun eli Britney Spearsin uusimmalla kappaleella nimeltään Pretty Girls. Britneyn edellisestä julkaisusta on kulunut aikaa muutama vuosi, kun hän julkaisi vuonna 2013 Perfume nimisen kappaleen. Tämän päivän Rytmibarometri-biisissä on mukana aussiräppäri Iggy Azalea. Tähtien yhteistyöstä saatiin vihiä jo viime vuoden syyskuussa, kun Britney hän kertoi haastattelussa, että haluaisi tehdä joskus yhteistyötä joko Katy Perryn tai Iggy Azalean kanssa. Mitä mieltä olet kappaleesta Pretty Girls? Kommentoi ja peukuta biisiä klo. 16.00 mennessä.

Hä? Kappaleen saattoi kuulla ennen julkaisupäivää Los Angelesissa, jos käytti Uber-taksipalvelua ja tajusi tilauksessa käyttää koodisanaa "Bee". Silloin autoksi valikoitui katumaasturi, jossa Pretty Gilrs soi yksinoikeudella asiakkaalle.

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.