Hyppää pääsisältöön

Rakastettu ja vihattu tähti ei jätä ketään kylmäksi

YleX Popissakin esiintyvän Mikael Gabrielin Versus soi YleX:n Viikon albumina.

Mikael Gabriel - Versus

Mitä!?! Mikael Gabriel on tasaisesti nostanut suosiotaan. Versus on hänen uran neljäs studioalbumi.

Miksi!?! Suuren artistin merkki on se, että herättää ihmisissä tunteita. Ei tarvitse kuin vain käydä katsomassa yksi Mikael Gabrielin keikka kun huomaa sen, kuinka kiihkeän intohimoisesti häntä fanitetaan. Groupie-kulttuuri ei totisesti ole kuollutta. Mutta tämän vastapainona monet rokkipoliisit eivät voi ymmärtää sitä miten Mikael Gabriel sen tekee. Se on sopiva sekoitus talenttia, rämäpäisyyttä, asennetta ja etenkin röyhkeyttä. Ja hän ei totisesti jätä ketään kylmäksi. Miehen albumit ovat vain alusta tälle kaikelle. Versus pitää sisällään monentyylistä räppiä, biletyksestä ajattelevampaan räppiin. Rakastajat rakastaa ja vihaajat vihaa.
 
Häh!?! Mikael Gabriel on onnitustunut lausunnoillaan suututtamaan myös lukuisia kollegoitaan. Viimeisimpänä Aito Mäkin ja Pyhimyksen.