Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Turbowolfin kappaleesta Rabbits Foot?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Turbowolf - Rabbits Foot

Mitä? Turbowolf on Bristolilainen vaihtoehtoista rokkia, metallia ja stoneria yhdistelevä bändi, joka julkaisi debyyttinsä vuonna 2011. Bändi julkaisi huhtikuussa Two Hands -albumin, jolta löytyy kappale nimeltä Rabbits Foot. Uuden musiikin aamuvuoron Anne Lainto valitsi kappaleen viime viikolla tehobiisikseen. Anne hehkutti bändin todistavan että rokista löytyy edelleen vaaraa, vauhtia ja seksiä. Yhtyettä tuottanut Tom Dalgety on tuottanut myös Royal Bloodia ja Band Of Skullsia ja näistä kaikista bändeistä löytyykin samoja soundeja.

Hä? Jäniksenkäpälää on pidetty ympäri maailmaa onnenkaluna. Onneatuovaksi käpäläksi ei käy kuitenkaan mikä tahansa tassu: käpäläksi käy vain jäniksen vasen takakäpälä ja jänis täytyy kaataa hautausmaalla. Jossain tarinoissa kaatajan täytyy olla kieroonkatsova mies.