Hyppää pääsisältöön

Torstaina vietetään Kevätkuvapäivää

Kuvassa valkovuokkoja
Kuvassa valkovuokkoja Kuva: Yle / Ida-Liina Huurtela kevätkuva

Puoli seitsemän julistaa toukokuisen helatorstain valtakunnalliseksi Kevätkuvapäiväksi. Haastamme jokaisen suomalaisen lähtemään torstaina ulos luontoon ja ottamaan kuvan siitä, miltä kevät näyttää juuri siellä missä sinä olet. Kuvauspaikka voi löytyä vaikka omalta takapihalta, lähimetsästä tai vaikka leikkipuistosta - kohteen päätät sinä!

Osallistu kampanjaan tägäämällä kuvasi Instagramissa #kevätkuva2015. Voit myös ladata oman kevätkuvasi tälle kartalle, jolloin olet mukana kokoamassa kuvaa kevään tulosta Suomen vuonna 2015. Kaikkien nimensä kuvaan liittäneiden kesken arvotaan toukokuun lopussa järjestelmäkamera. Tulos julkistetaan Aamu-tv:n lähetyksessä 1.6.

Näytä kartta

Lähettämällä kuvan Ylelle joukkoistuksen yhteydessä annat oikeuden käyttää, jakaa ja tarvittaessa muokata kuvaa kaikissa Ylen palveluissa. Lähetäthän vain itse ottamiasi kuvia. Yksityistilanteissa kysy lupa kuvassa näkyviltä ihmisiltä.

Mikäli et halua sijoittaa kuvaasi kartalle, voit lähettää kuvan myös tätä kautta. Liitä mukaan yhteystietosi niin osallistut samalla järjestelmäkameran arvontaan!

Kiihkeää kesän odotusta

Puoli seiskan Kevätkuva 2015 -kampanja on lähtenyt hienosti liikkeelle, ja olemme saaneet jo yli tuhat kuvaa eri puolilta Suomea. Niissä näkyy suomalaisten rakkaus luontoon ja kiihkeä kesän odotus. Kuviin on ikuisteuttu upeita kevätkukkia, hienoja eläinkuvia, rakkaita kesämökkimaisemia ja tunnelmallisia puistoja selfieitä unohtamatta! Katso tästä kilpailun satoa.

#kevätkuva2015 -satoa Instagramista:

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän