Hyppää pääsisältöön

Flow Festival julkaisi uusia kiinnityksiä – mm. Seinabo Sey ja Kakkmaddafakka saapuvat Helsinkiin

Uudet kiinnitykset esiintyvät Flow Festivalin Balloon 360° -lavalla.

Seinabo Sey esiintyy Flow Festivalissa lauantaina 15. elokuuta. // Kuva: https://www.facebook.com/seinabosey

Flow Festival kiinnitti uudistuvalle Balloon 360° -lavalle lukuisia ulkomaisia ja kotimaisia esiintyjiä. Uusia lavalla 14.–16. elokuuta järjestettävän festivalin aikana nähtäviä artisteja ovat valtaisaan suosioon upealla äänellään ja mm. _Younger-_hitillään kiitänyt ruotsalainen soul-kyky Seinabo Sey, yhdysvaltalaislupaus Natalie Prass, Ranskan underground-psyke-skenestä ponnistava Forever Pavot ja energisistä keikoistaan tunnettu norjalainen indierock-kokoonpano Kakkmaddafakka.

Afrikkalaisia kiinnityksiä ovat egyptiläistä kansanmusiikkia elektronisin soundein värittävä Islam Chipsy sekä malilainen aavikkoblues-yhtye Songhoy Blues.

Kotimaisia lisäyksiä ovat suomalaisen bluesrockin legenda, kitaristi ja laulaja-lauluntekijä Dave Lindholm, reggae-konkari Reino Nordin kahdeksanhenkisen bändin ja useiden vierailijoiden kanssa sekä Räjäyttäjät-yhtyeestäkin tuttu Jukka Nousiainen Jukka ja Jytämimmit -kokoonpanollaan. Laulaja-lauluntekijä John McGregor esiintyy puolestaan yhdessä rumpali-perkussionisti Samuli Kosmisen ja kitaristi Jarmo Saaren kanssa. Lisäksi Balloonilla nähdään J. Karjalaisen yhden miehen Lännen-Jukka -esiintyminen perjantaina peräti kaksi kertaa.

Balloon 360° -lavalle kiinnitettiin myös kotimaisen jazzin kärkinimiä, kuten Verneri Pohjola Quartet ja Timo Lassy Band.

Katso koko esiintyjäkaarti Flow Festivalin verkkosivuilta.

Lue myös:

Kulttibändejä ja uusia tulokkaita Flow Festivalin Tiivistämöön

Flow julkisti lisää nimiä – nämä DJ:t Suvilahteen

Flow julkisti taas uusia esiintyjiä