Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Ilarin kappaleesta Kato ku mä tanssin?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Ilari - Kato ku mä tanssin

Mitä? Mikkeliläinen räppäri Ilari hurmaa tänään rytmibarometrissa tanssitaidottomuudellaan esikoiskappaleellaan Kato ku mä tanssin. Lapsesta saakka riimejä kirjoittanut Ilari sai levytyssopimuksen alkuvuodesta. Suuriksi esikuvikseen suomiräpin rintamalla itäsuomalainen artisti on kertonut Fintelligensin ja Ruudolfin. Ilarin debyyttisingle Kato ku mä tanssin on itseironialla höystetty kesähittiehdokas. Kappale kertoo nuoresta miehestä joka koettaa hurmata naisia tanssiliikkeillään, vaikka tanssitaitoa ei löydy. Kyseessä on kesäinen kappale, mutta todellisuudessa musiikkivideon kuvausten aikaan oli niin kylmä, että välillä taustatanssijat joutuivat vetäytymään lämmittelemään pakettiauton suojiin.

Hä? Ennen musiikkiuraansa Ilari on ehtinyt reppureissaamaan puolivuotta pitkin Aasiaa.

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.