Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Ilarin kappaleesta Kato ku mä tanssin?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Ilari - Kato ku mä tanssin

Mitä? Mikkeliläinen räppäri Ilari hurmaa tänään rytmibarometrissa tanssitaidottomuudellaan esikoiskappaleellaan Kato ku mä tanssin. Lapsesta saakka riimejä kirjoittanut Ilari sai levytyssopimuksen alkuvuodesta. Suuriksi esikuvikseen suomiräpin rintamalla itäsuomalainen artisti on kertonut Fintelligensin ja Ruudolfin. Ilarin debyyttisingle Kato ku mä tanssin on itseironialla höystetty kesähittiehdokas. Kappale kertoo nuoresta miehestä joka koettaa hurmata naisia tanssiliikkeillään, vaikka tanssitaitoa ei löydy. Kyseessä on kesäinen kappale, mutta todellisuudessa musiikkivideon kuvausten aikaan oli niin kylmä, että välillä taustatanssijat joutuivat vetäytymään lämmittelemään pakettiauton suojiin.

Hä? Ennen musiikkiuraansa Ilari on ehtinyt reppureissaamaan puolivuotta pitkin Aasiaa.