Hyppää pääsisältöön

Kasmir ja SAARA tekivät vuoden 2015 Kesäkumikappaleen

Kesäkumikappaleen musiikkivideo on YleX:n ensinäytössä tänään kello 9.

Kesäkumi 2015 // Kuva: Julius Konttinen

Tänään 15.5. julkaistaan vuoden 2015 Kesäkumikappale nimeltään Vauvoja. Kappaleen ovat tehneet supersuosittu Kasmir ja huhtikuussa ensisinkkunsa julkaissut SAARA.

Vauvoja on tulevan kesän partybiisi, jossa Kasmirin svengaavaan purkkasouliin yhdistyy vereviä funkvivahteita, mainiot torvisovitukset, mehevä gospel-kuoro ja tietysti molempien solistien huikeat laulusuoritukset.

- Ensinnäkin ihan älyttömän siistiä päästä tekemään oma kesäkumibiisi! Kun kyseessä on vielä 20-vuotis juhlavuosi, päätimme tuottajieni kanssa tehdä tämän "go big or go home" -tyylisesti. Biisissä vierailee nimittäin SAARAn lisäksi myös Higher Ground -gospelkuoro. Biisi edustaa myös hieman erilaisempaa Kasmir-soundia, Kasmir kertoo.

Kesäkumikampanja viettää tänä vuonna 20-vuotissyntymäpäiviään.