Hyppää pääsisältöön

Suosikkisarja Syke jatkuu Yle TV2:lla keväällä 2016!

Sykkeen pääosissa sairaanhoitajina nähdään Iina Kuustonen, Tiina Lymi, Leena Pöysti ja Lena Meriläinen
Sykkeen pääosissa sairaanhoitajina nähdään Iina Kuustonen, Tiina Lymi, Leena Pöysti ja Lena Meriläinen. Sykkeen pääosissa sairaanhoitajina nähdään Iina Kuustonen, Tiina Lymi, Leena Pöysti ja Lena Meriläinen syke

Suursuosion sekä Yle Areenassa että Yle TV2:lla saavuttanut sairaalasarja Syke saa jatkoa. Neljän sairaanhoitajan arkea sairaalan traumaosastolla seuraavan draaman peräkkäin esitetyt ensimmäinen ja toinen tuotantokausi päättyivät Yle TV2:lla maaliskuun puolivälissä. Somessa yleisö on osoittanut suuren toiveensa sarjan jatkumisesta, ja tuotantoyhtiössäkin on vastailtu jatkoa toivovien katsojien kysymystulvaan. Nyt voidaan katsojien iloksi kertoa, että neuvottelut sarjan jatkosta on saatu päätökseen, ja Sykkeen seuraava kausi starttaa maaliskuussa 2016.

Sykkeen pääosissa sairaanhoitajina nähdään Iina Kuustonen, Tiina Lymi, Leena Pöysti ja Lena Meriläinen. Käsikirjoituksesta vastaa Petja Peltomaa ja uusien osien ohjaajana aloittaa Taavi Vartia. Sarjan on Ylelle tuottanut Yellow Film & TV.


"Syke on ollut monellakin tapaa hieno Ylen ja tuotantoyhtiö Yellow Film & TV:n yhteinen onnistuminen. Kansainvälisen tason käsikirjoitus ja kerronta ovat löytäneet yleisönsä. Se on ollut paitsi suosittu televisiossa, myös Yle Areenan kaikkien aikojen katsotuin sarja. Tämä heijastaa hyvin sitä katselun muutosta, joka sarjamuotoisessa sisällössä on tapahtumassa"
, sanoo Ylen luovien sisältöjen johtaja Ville Vilén.

"Menestyssarjan jatkuminen YleTV2:lla on erinomainen asia! Mahtavaa, että voimme näin nopeasti vastata katsojien toiveisiin saada Syke pian takaisin ruutuun. Syke teki suuren vaikutuksen yleisöömme mm. uskottavalla käsikirjoituksella ja loistavilla näyttelijäsuorituksilla", kertoo Yle TV2:n ohjelmapäällikkö Riku Saaranluoma.


“Olen aivan otettu sarjan saamasta palautteesta. Eri sairauksia edustavat järjestöt ovat olleet meihin yhteydessä ja toivoneet, että käsittelisimme juuri tiettyä sairautta sarjassa. Lisäksi on ollut hauska huomata, että jokainen sarjan henkilö on löytänyt omat faninsa. Tulevan kauden kirjoittaminen onkin entistä haastavampaa, sillä kaikki henkilöt elävät jo vahvasti katsojien mielessä. Onneksi kymmenet mielenkiintoiset tarinat ovat vielä kertomatta!”
, lupaa sarjan pääkäsikirjoittaja Petja Peltomaa Yellow Film & TV:stä.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua