Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Pertti Kurikan Nimipäivät pääkuva

Pertti Kurikan Nimipäivät edusti hienosti Suomea Euroviisuissa 2015, finaaliin asti tie ei kulkenut. Bändi perustettiin 2009 kehitysvammaisille palveluja tarjoavan Lyhty ry:n työpajalla. Yhtye on julkaissut useita EP-levyjä ja viimeisimpänä The Best of Greatest Hits -kokoelmalevyn.

Pertti Kurikan Nimipäivät represented Finland in Eurovision Song Contest 2015 but didn't make it through to the final. The band started in 2009 in a workshop for people with learning disabilities. The group has released several EP's and The Best of Greatest Hits compilation album.

Tero Lieteen punk-visa

Punk-visa
Punk-visa Kuva: Yle / Annukka Palmén-Väisänen punk-visa

Hakaneula poskeen ja niittirotsi niskaan. 10 kysymystä punkista - testaa tietosi!

Tero Lieteen Punk-visa

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Pertti Kurikan Nimipäivät

Parhaat palat meiltä ja maailmalta

COVER-VERSIOITA YMPÄRI MAAILMAN

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

  • 7 väittämää punkista

    Onko kilju hyvää? Mervi Vuorela ja Virpi Kytöaho vastaavat.

    Onko enää kapinaa? Onko kilju hyvää? Antaa asiantuntijoiden Mervi Vuorelan ja Virpi "Hilu" Kytöahon vastata. Keskustelussa selviää ainakin se, että elektroninen musiikki on "järkyttävää paskaa" ja sisustusblogit "sielunvihollisuutta".

  • Punk tyhmyreille: armotonta tykitystä ilman sääntöjä

    Rane Raitsikka selventää punkin pääpiirteet.

    Usein sillä on jotain sanottavaa. Se kuulostaa monesti rouhealta. Yy, kaa, koo, nee ja kitara rääkyy. Mitä punk-musiikki oikein on? Entinen Smack-kitaristi Harri ”Rane Raitsikka" Jäntti selventää tyhmyreille punk-musiikin pääpiirteet.