Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Elliphantin kappaleesta Love Me Badder?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Elliphant - Love Me Badder

Mitä? Ruotsalainen pop/rap-artisti Elliphant tarjoilee uuden reggae-henkisen sinkkunsa tänään Rytmibarometrissa. Love Me Badder enteilee Elliphantilta joko uutta EP:tä tai kokonaista albumia. Viime vuonna Elliphant ihastutti tanskalaisen :n kanssa tehdyllä One More -kappaleella, joka kertoi tyttöjen välisestä ystävyydestä. Love Me Badder -kappaleella Elliphantin rap-taidot on jätetty taka-alalle, mutta sitä paikataan Jamaikan tuulahduksilla. Elliphantia onkin verrattu esimerkiksi M.I.A.n ja Santigoldin kaltaisiin artisteihin.

Hä? Elliphant eli oikealta nimeltään Ellinor Olovsdotter kasvoi suuressa uusioperheessä. Perheessä oli yhteensä kuusi lasta, joista lähes kaikilla oli eri vanhemmat.