Hyppää pääsisältöön

Tällä viikolla ei kommentoida, mutta peto on taatusti irti

Nahkansa luoneen Antti Tuiskun En kommentoi soi YleX:n viikon albumina.

Antti Tuisku

Mitä!?! Antti Tuisku on ehtinyt julkaisemaan jo yhdeksän albumia! Kymmenes, nimeltään En kommentoi, julkaistaan perjantaina.

Miksi!?!
Antti Tuisku jakaa mielipiteet erittäin paljon. Mitä tahansa hän tekeekin, toinen puoli vihaa ja toinen puoli rakastaa. Ja nyt kun mies on uudistanut soundiaan radikaalilla tavalla, vastaanotto on ollut ennennäkemättömän polarisoitunutta. Mutta rohkeudesta miehelle on annettava isot pisteet. Vaikka tämän levyn myötä jotkut vanhat fanit saattavat erkaantua joukosta, niin totaalisen kreisi linja tuo mukaanaan taatusti uusia faneja. Upean raikas paluu Antti!

Häh!?! En kommentoi-albumilta löytyy kaksi kappaletta (Peto on irti & Hiton pelkuri), joilla Antti Tuisku mainitsee itsensä nimeltä.