Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet SOFAn kappaleesta Tyttörukka?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Sofa - Tyttörukka

Mitä? Sofa tulee sanoista se on fakin aitoo ja duoon kuuluvat SonSon sekä FanFan, tuottajana häärii KesäSetä. SonSon ja FanFan ovat energisiä nuoria naisia, jotka haluavat musiikillaan jakaa rakkauden, rämäpäisyyden ja vapaan tahdon sanomaa. Positiivisuuteen luottava kaksikko yhdistelee musiikissaan sekä räppiä että poppia ja Tyttörukka-kappaleessa on kuultavissa esimerkiksi PMMP:n vaikutus. Kappale kehottaa maailman tyttöjä ja poikia vapautumaan paineista ja toteuttamaan itseään. SonSon ja FanFan kuvailevat kappaleen olevan oodi vapaudelle, räävittömyydelle ja rajojen rikkomiselle.

Hä? SonSonia ja FanFania yhdistää myös rakkaus teatteriin, molemmat ovat Teatteritieteen kandidaatteja.

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.