Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet SOFAn kappaleesta Tyttörukka?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Sofa - Tyttörukka

Mitä? Sofa tulee sanoista se on fakin aitoo ja duoon kuuluvat SonSon sekä FanFan, tuottajana häärii KesäSetä. SonSon ja FanFan ovat energisiä nuoria naisia, jotka haluavat musiikillaan jakaa rakkauden, rämäpäisyyden ja vapaan tahdon sanomaa. Positiivisuuteen luottava kaksikko yhdistelee musiikissaan sekä räppiä että poppia ja Tyttörukka-kappaleessa on kuultavissa esimerkiksi PMMP:n vaikutus. Kappale kehottaa maailman tyttöjä ja poikia vapautumaan paineista ja toteuttamaan itseään. SonSon ja FanFan kuvailevat kappaleen olevan oodi vapaudelle, räävittömyydelle ja rajojen rikkomiselle.

Hä? SonSonia ja FanFania yhdistää myös rakkaus teatteriin, molemmat ovat Teatteritieteen kandidaatteja.