Hyppää pääsisältöön

Vinkki kevään valmistujaisjuhlia varten – älkää pitäkö liian korkeita korkokenkiä

Älkää ainakaan tehkö samalla tavalla kuin videon nainen.

Näillä koroilla nilkat ovat vaarassa. // Kuva: EPA / Anatoly Maltsev

Kohta juhlitaan! Koulusta valmistumista siis. Ja kesän alkua siinä samalla.

Valmistujaisiin on tapana pukeutua tyylikkäästi. Pojille tai miehille käy hyvin joko puku tai ainakin kauluspaita ja tyylikkäät farkut. Tytöille ja naisille sopii juhlamekko tai muuten tyylikäs asukokonaisuus.

Mutta ne kengät. Tennareita ei ihan viitsisi laittaa – elleivät ne ole aivan viimeistä huutoa.

Tytöt ja naiset voivat käyttää toki korkokenkiä. Niiden valinnassa on kuitenkin oltava äärimmäisen, äärimmäisen huolellinen. Tärkeitä elementtejä ovat toki tyylikkyys ja istuvuus, mutta myös turvallisuus. Liian korkeat, ladygagamaiset korot ovat riski. Silti tämän high schoolista valmistuneen naisen piti yrittää.

Kivuliaan näköisin seurauksin.