Hyppää pääsisältöön

Suomi, oletko valmis? Täältä tulee Evelina

Tuoreen artistin kaksi ensimmäistä biisiä tänään ensisoitossa Uuden musiikin vuoroissa.

Evelina

Vuonna 2012 monet suomalaiset televisionkatselijat ihmettelivät, että mikäs se on tämä pieni ja pippurinen 16-vuotias tyttö, joka vetää valtakunnan televisiossa Nicki Minajin biisiä suvereenilla tyylillä? No hän oli Eveliina Tammenlaakso, joka on nyt artistinimestään jättänyt sukunimensä ja yhden i:n pois. Muutama vuosi on kypsytelty isompaa astumista musiikkimaailman valokeilaan, mutta nyt aika on kypsä.

Perjantaina julkaistaan Evelinan debyyttisinkku Vuoristorataa, jonka b-puolelta löytyy myös toinen mielenkiintoinen biisi Rakkaudesta lajiin, jossa mukana on Eevil Stöö. Kappaleet esittelevät Evelinan kaksi eri puolta ja molemmat ovat aivan sairaan kovia kappaleita! Nyt on jälleen raikasta tuulahdusta tarjolla suomalaiselle pop-kentälle. Vahvana taustapiruna mukana on ollut häärimässä maailmanluokan hittejäkin tehtaillut MGI.

Tänään 20.5. päivä Uuden musiikin vuorot soittavat nuo molemmat kappaleet ensisoitoissa. Anne Lainto soittaa Uuden musiikin aamuvuorossa klo 10 jälkeen Vuoristorataa-kappaleen, siinä missä Venla Kokkonen pyöräyttää Uuden musiikin iltavuorossa soimaan Rakkaudesta lajiin-biisin klo 17 jälkeen.